Chrániče kolen EFFEA TEAM 6644 JR velikost Junior Varianta: bílá

Chrániče kolen EFFEA TEAM 6644 JR velikost Junior Varianta: bílá

Chrániče kolen EFFEA TEAM 6644 JR velikost Junior Varianta: bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 140 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Chrániče kolen EFFEA TEAM 6644 JR velikost Junior Varianta: bílá - popis produktu

Chrániče kolen EFFEA 6644 JR JuniorTento kvalitní volejbalový chránič kolen je navržený speciálně pro juniory. Jde o kvalitní volejbalový chránič s polstrováním. V zadní části chrániče se nachází větrací otvor, takže se místo pod chráničem nepotí a větrá. Poskytují kompletní ochranu celého kolene včetně stran. Navíc dovolují hráči volného pohybu a nějak jej neomezují ani netlačí. Poskytují ochranu proti nárazům a odření kolen. Doporučené pro velikost postavy od 150 do 175 cm.

Technický popis:- výrobce EFFEA- prošívané- rozměry: 14 - 11 x 20cm- velikost JUNIOR

Chrániče na volejbal BROTHER F6644-L Volejbalové nákoleníky: Nákoleníky BROTHER F6644 jsou určené pro seniorské volejbalové hráče. Kolenům poskytují perfektní ochranu proti nárazům a odření. Vyrobené jsou z velmi pružného materiálu, díky němuž se snadno nasazují a na kolena dokonale přilnou. Vhodné jsou přitom pro tréninkové i zápasové využití. Nákoleníky BROTHER F6644 skvěle ochrání kolena při volejbale. Klíčové vlastnosti volejbalových nákoleníků BROTHER F6644 LNákoleníky určené pro seniorské volejbalové hráčeKolenům poskytují perfektní ochranu proti nárazům a odřeníVyrobené jsou z velmi pružného materiáluNákoleníky BROTHER F6644 se snadno nasazujíNa kolena dokonale přilnou Velikost:L

Volejbalové seniorské chrániče - nákoleníky Brother. Poskytují ochranu proti nárazům a odření kolen pro dospělé. Doporučené pro velikost postavy od 175 cm výše. Technické údaje: velikost: L barva: modrá délka chrániče: 24 cm šířka chrániče: 16,5 cm (nahoře) a 15 cm (dole) Obsah balení: 1 x sada chráničů

Tento produkt se nachází v kategorii Chrániče kolen, je v nabídce značky Acra, Brother, Brother fitness, Effea, barevná verze je modrá v nabídce e-shopu Sport365.cz, Kokiskashop.cz.

Produkt Chrániče kolen EFFEA TEAM 6644 JR velikost Junior Varianta: bílá je označen EAN kódem 8014724001511.

Chrániče kolen EFFEA TEAM 6644 JR velikost Junior Varianta: bílá - parametry produktu

Chrániče kolen EFFEA TEAM 6644 JR velikost Junior Varianta: bílá - historie ceny a dostupnosti

Chrániče kolen EFFEA TEAM 6644 JR velikost Junior Varianta: bílá - další zajímavé produkty

Chrániče kolen EFFEA TEAM 6644 JR velikost Junior Varianta: bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?