ECOEGG Sada čisticích tablet do pračky, 6 ks

ECOEGG Sada čisticích tablet do pračky, 6 ks

ECOEGG Sada čisticích tablet do pračky, 6 ks

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 159 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ECOEGG Sada čisticích tablet do pračky, 6 ks - popis produktu

Ecoegg Detox Čistící tablety do pračky 6 ks Detoxikační tablety do pračky od anglické značky Ecoegg krásně vyčistí celou pračku od nečistot a zápachů, které se v ní usazují. Tablety odstraní i špínu ze starého pracího prášku i v místech, kam se při ručním čištění nedostanete. Balení obsahuje 6 tablet a vydrží až 3 roky čištění. Je dobré pračku alespoň jednou za půl roku vyčistit od všech usazenin. Tablety eliminují vodní kámen i usazeniny, které v pračce po praní zůstávají. Zanechají vaši pračku čistější a svěžejší. Odstraní špínu a zbytky starého pracího prášku Odstraní nežádoucí pachy Použití: Vložte tabletu do pračky a spusťte nejdelší prací program. Složení: Sodium percarbonate, acifloctin, sodium bicarbonate, sodium carbonate. Upozornění: Skladujte mimo dosah dětí. Hrozí poškození očí. Při kontaktu s očima okamžitě oči vypláchněte čistou vodou a vyhledejte lékaře. Při polknutí okamžitě vyhledejte lékaře a ukažte lékaři tento produkt. Ideální pomocník pro očistu vaší pračky. Odstraní špínu, zbytky starého pracího prášku i nežádoucí pachy. Eliminuje usazeniny a vodní kámen.

  • odstraní špínu a zbytky starého pracího prášku
  • odstraní nežádoucí pachy

Aby byla vaše pračka v dobrém stavu a dlouho a efektivně vám sloužila, potřebuje pravidelný „generální úklid“. Tablety Ecoegg Detox vaši pračku kvalitně vyčistí i v místech, která při ručním čištění nevidíte. S jejich pomocí odstraníte shluky pracího prášku, případně jiné nečistoty v pračce a odstraníte nežádoucí pachy.

Balení obsahuje 6 čisticích tablet.

 

Použití Vložte tabletu do pračky a pusťe nejdelší a nejteplejší program. Pračku doporučujeme čistit každých 6 měsíců.

Složení Sodium Percarbonate, Acifloctin, Sodium Bicarbonate, Sodium Carbonate

 

 

Tablety Ecoegg Detox kvalitně vyčistí vaši pračku, a to i v místech, která při ručním čištění nevidíte. S jejich pomocí odstraníte shluky pracího prášku, případně jiné nečistoty.Když se podíváte do hloubi problému, tablety Detox vyčistí zbytky špíny v pračce a odstraní nežádoucí pachy. Zanechají pračku čistější a lesklejší.

Čistící tablety do pračky Detox vyčistí celou pračku . Tablety odstraní špínu, zbytky starého pracího prášku i nežádoucí pachy .

Produkt ECOEGG Sada čisticích tablet do pračky, 6 ks patří do skupiny produktů Čistící prostředky, patří pod značku ECOEGG, naleznete jej v e-shopu 4home.cz, Decodoma.cz, Alza.cz a je navržen unisex.

Tento produkt se nachází v kategorii Prací prostředky, vyrábí jej značka ECOEGG, naleznete jej v e-shopu 4home.cz, Decodoma.cz, Alza.cz a je vhodný unisex.

Produkt ECOEGG Sada čisticích tablet do pračky, 6 ks lze nalézt mezi produkty ve skupině Prostředky na úklid, je v nabídce značky ECOEGG, v nabídce prodejce 4home.cz, Decodoma.cz, Alza.cz a je určen unisex.

Produkt ECOEGG Sada čisticích tablet do pračky, 6 ks označuje EAN kód 5060558050198.

ECOEGG Sada čisticích tablet do pračky, 6 ks - parametry produktu

ECOEGG Sada čisticích tablet do pračky, 6 ks - historie ceny a dostupnosti

ECOEGG Sada čisticích tablet do pračky, 6 ks - další zajímavé produkty

ECOEGG Sada čisticích tablet do pračky, 6 ks - jak nakoupit nejvýhodnější?