ECG KV 1120 SM

ECG KV 1120 SM

ECG KV 1120 SM

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 449 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ECG KV 1120 SM - popis produktu

Kuchyňská váha ECG KV 1120 SM: ECG KV 1120 SM je jednoduchá kuchyňská váha, která by neměla chybět ani ve vaší kuchyni. Díky svým praktickým funkcím se stane vaším nepostradatelným pomocníkem. Jednoduchým a elegantním designem vaši kuchyni navíc i ozdobí. Součástí váhy je praktická odnímatelná plastová miska o objemu 1,2 l se stupnicí. Maximální nosnost váhy ECG KV 1120 SM je 5 kilogramů a vážit s ní můžete s citlivostí na 1 gram. Díky nanejvýš praktické funkci TARA můžete pohodlně dovažovat několik různých surovin. Na vysoce kvalitním LED displeji si přitom můžete nastavit jednotky, ve kterých chcete naváženou hodnotu zobrazit. Pokud po skončení vážení zapomenete váhu vypnout, po 2 minutách nečinnosti se automaticky vypne sama. Nemusíte mít strach z náhle vybitých baterií. Indikátor jejich stavu vás vždy včas upozorní, že je třeba baterie vyměnit. Klíčové vlastnosti váhy ECG KV 1120 SMMaximální nosnost váhy je 5 kgMěřicí rozlišení je 1 gKompaktní velikost váhy umožňuje její snadné uloženíVáhu ovládáte dotykovými ovládacími senzoryLED displej je ještě přehlednější díky kontrastnímu podsvíceníSoučástí výbavy je vysoce přesný tenzometrVelmi oceníte funkci dovažování s praktickou funkcí TARAVyužít můžete i funkci anulováníSoučástí váhy je praktická odnímatelná plastová miska o objemu 1,2 l se stupnicí 0 - 600 mlMůžete si zvolit jednotky, ve kterých chcete navážené množství zobrazit - g / lb./ozVáhu můžete vypnout manuálně, nebo se po 2 minutách nečinnosti automaticky vypne samaTato váha umožňuje i měření objemu vody a mléka - ml/fl./ozZabudované indikátory upozorňují na přetížení a slabé baterieVáha je napájena bateriemi 2 × 1,5 V AAA (baterie nejsou součástí balení)Dno je vybaveno protiskluzovými podložkamiÚdržba je snadná, misku můžete mýt v myčce na nádobíBarva váhy je šedá, miska je čiráObě části jsou vyrobeny z kvalitního plastuHmotnost váhy je 0,383 kgRozměry váhy jsou 25,4 × 20,0 × 8,9 cm 

Seznamte se s vaším novým kuchyňským pomocníkem číslo jedna – elektronická kuchyňská váha ECG KV 1120 SM je přímo nabitá funkcemi. Ocenění hodným prvkem je bezesporu důmyslně řešená odvažovací miska, která dovoluje velmi kompaktní složení váhy během nepoužívání.Vlastnosti: LED displej, ještě přehlednější díky kontrastnímu podsvícení měřící rozlišení 1 g maximální váživost 5 kg vysoce přesný tenzometr funkce dovažování s praktickou funkcí TARA praktická odnímatelná plastová miska o objemu 1,2 l se stupnicí stupnice na misce 0 - 600 ml možnost volby jednotek (g/lb. oz) možnost volby automatického vypnutí nebo ručního vypnutí možnost měření objemu vody a mléka (ml/fl. oz) indikace přetížení a slabé baterie napájení bateriemi 2x 1,5 V AAA (nejsou součástí balení)

Produkt ECG KV 1120 SM lze nalézt mezi produkty ve skupině Digitální váhy, patří pod značku ECG, barevná verze je šedá, v nabídce prodejce Alza.cz, 4home.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Kuchyňské váhy, patří pod značku ECG, barevná verze je šedá, v nabídce prodejce Alza.cz, 4home.cz.

Produkt ECG KV 1120 SM má přiřazen EAN kód 8592131306769.

ECG KV 1120 SM - parametry produktu

ECG KV 1120 SM - historie ceny a dostupnosti

ECG KV 1120 SM - další zajímavé produkty

ECG KV 1120 SM - jak nakoupit nejvýhodnější?