ECG KG 1000 Gourmet

ECG KG 1000 Gourmet

ECG KG 1000 Gourmet

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 983 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ECG KG 1000 Gourmet - popis produktu

Elektrický gril ECG KG 1000 Gourmet: Zažijte kuchařský požitek díky elektrickému grilu ECG KG 1000 Gourmet. Oceníte pohodlí nepřilnavého povrchu, 2 sad výměnných grilovacích desek i 3 programy, pomocí kterých vychytáte celý proces přípravy do nejmenšího detailu. Gril také nabízí 4 pracovní pozice, a to kontaktní i bezkontaktní zapékání, grilování i BBQ, pro něhož můžete použít posílení výkonu, tzv. BBQ Booster. Maso, zeleninu a přílohy dokonale propečete na nepřilnavých grilovacích deskách, na výběr přitom máte žebrované grilovací a hladké steakové. Na spodní i horní grilovací ploše navíc lze nastavit rozdílné teploty díky dvěma regulovatelným termostatům, což perfektně usnadní přípravu odlišných pokrmů. Klíčové vlastnosti elektrického grilu ECG KG 1000 GourmetElektrický gril pro celoroční využitíNabízí kontaktní i bezkontaktní zapékání, grilování i BBQBBQ Booster zesilující výkon při BBQDva typy nepřilnavých grilovacích desekMožnost nastavení rozdílné teploty na horní a spodní grilovací plošeTeplotu lze nastavit v rozmezí 60-230 °CPraktický LED panel s digitálním ovládánímNastavení odstupu horní desky od spodní v 6 úrovníchIntegrovaný zámek proti otevřeníBezpečnou manipulaci zajistí tepelně izolované madloVyjímatelný zásobník na přebytečný tukECG KG 1000 Gourmet se velmi snadno čistíBarevné provedení: černo-stříbrné S ECG KG 1000 Gourmet můžete grilovat celý rokTeplotu grilovacích ploch je možné přizpůsobit v rozmezí 60-230 °C, a to pomocí LED panelu s digitálním ovládáním. Na něm také velmi snadno nastavíte i další funkce a režimy. Gril umožňuje také upravení odstupu horní desky od spodní grilovací plochy v 6 úrovních, což využijete především při funkci zapékání. O bezpečné přenášení a uskladnění grilu se postará zámek proti otevření a komfortní manipulaci zajistí robustní a tepelně izolované madlo. Součástí grilu je také vyjímatelný zásobník na přebytečný tuk a výpek a jistě oceníte i snadné čistění grilovacích ploch. Užijte si zapékání, grilování i BBQ bez ohledu na roční období díky grilu ECG KG 1000 Gourmet. Rozměry grilu:34,5 × 32 × 16,5 cm Rozměry grilovacích desek:28,8 × 25,8 cm Hmotnost:4,5 kg

Kontaktní gril o příkonu 2000 W s nastavením teploty mezi 60 – 230 °C. ECG KG 1000 Gourmet je vybaven 4 provozními polohami pro zapékání, BBQ a grilování. Nepřilnavé grilovací desky disponují jak žebrovanou, tak hladkou plochou, která je vhodná na steaky. 4 pracovní pozice - pro grilování, kontaktní a bezkontaktní zapékání, otevřené BBQ grilování 2 nezávislé termostaty pro nastavení teploty spodní a horní grilovací plochy výměnné grilovací desky - v balení 2 sady grilovacích desek (profilované nebo ploché grilovací desky) profilované grilovací desky pro univerzální použití - vhodné pro grilování příloh, zeleniny, zapékání plněných tortill nebo pannini ploché grilovací desky vhodné zejména pro precizní přípravu steaků, burgerů nebo také vajec či vaječných omelet grilovací desky s nepřilnavým povrchem vhodné pro zdravé grilování bez tuku rozměry grilovacích desek: 288 × 258 mm pohodlné a snadné čištění grilovacích ploch díky vyjímatelné konstrukci desek BBQ Booster - automatické posílení výkonu zamezující ztrátě tepelného výkonu při plně otevřeném grilu v úhlu 180° (při BBQ poloze) LED panel s digitálním ovládáním variabilní nastavení teploty v rozmezí 60 – 230 °C / přesné nastavení pomocí digitálních displejů možnost plného otevření v úhlu 180° pro BBQ režim 6 úrovní nastavení odstupu horní desky od spodní grilovací plochy zejména pro zapékání zámek proti otevření grilu pro bezpečné přenášení a uskladnění robustní a tepelně izolované madlo uzpůsobené pro přitlačení zapékaných sendvičů vyjímatelný zásobník na přebytečný tuk a výpek jmenovité napětí: 220–240 V ~ 50/60 Hz / jmenovitý příkon: 1650–2000 W

Produkt ECG KG 1000 Gourmet lze nalézt mezi produkty ve skupině Elektrické grily, patří pod značku ECG, v nabídce prodejce Alza.cz, 4home.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Domácí spotřebiče, je v nabídce značky ECG, v nabídce prodejce Alza.cz, 4home.cz.

Produkt ECG KG 1000 Gourmet patří do skupiny produktů Kontaktní grily, je v nabídce značky ECG v nabídce e-shopu Alza.cz, 4home.cz.

Produkt ECG KG 1000 Gourmet je označen EAN kódem 8592131307001.

ECG KG 1000 Gourmet - parametry produktu

ECG KG 1000 Gourmet - historie ceny a dostupnosti

ECG KG 1000 Gourmet - další zajímavé produkty

ECG KG 1000 Gourmet - jak nakoupit nejvýhodnější?