ECG ACR 5570 ochlazovač vzduchu

ECG ACR 5570 ochlazovač vzduchu

ECG ACR 5570 ochlazovač vzduchu

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 990 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ECG ACR 5570 ochlazovač vzduchu - popis produktu

V teplých letních dnech je nejlepším přítelem výkonný ventilátor. Mobilní ochlazovač vzduchu ECG ACR 5570 však nefouká pouze vzduch. Pod kapotou ukrývá hned 4 neocenitelné domácí pomocníky. Kromě klasického ventilátoru můžete využít také zvlhčovač, ochlazovač a ionizátor. Pro váš maximální komfort nechybí ve výbavě ani dálkový ovladač. Ventilátor využívá horizontální a vertikální oscilace a můžete na něm nastavit 3 rychlosti proudění vzduchu – nízkou, střední a vysokou. Funkce ionizace je nastavená automaticky.ECG ACR 5570 je perfektně přizpůsoben všem vašim potřebám. Rovnoměrné rozptýlení vzduchu obstarává nastavitelná přední mřížka SWING. Technické parametry:  4 v 1: Ventilátor / Zvlhčovač vzduchu / Ochlazovač vzduchu / Ionizátor ochlazovací a zvlhčovací režim pomocí vodního čerpadla možnost vypnutí funkce zvlhčovače vzduchu 3 rychlosti proudění vzduchu: Nízká / Střední / Vysoká vertikální a horizontální oscilace funkce paměti pro poslední nastavení duální filtrace vzduchu timer pro automatické vypnutí s indikátorem zbývající doby (1 h, 2 h, 4 h, 8 h) vyjímatelný a omyvatelný prachový filtr automatická funkce ionizace nastavitelná přední mřížka s funkcí SWING pro rovnoměrné rozptýlení vzduchu LED indikace provozu komfortní dálkové ovládání pro všechny funkce / přihrádka pro dálkový ovladač v horní části přístroje vyjímatelný zásobník na vodu/led o objemu 6 l ukazatel úrovně hladiny zásobníku jako chladící médium lze použít studenou vodu, vodu s ledem nebo chladící vložky systém automatického vypnutí chlazení a zvlhčování při prázdném zásobníku na vodu integrovaný držák napájecího kabelu na zadním panelu přístroje integrované madlo a 4 otočná dvojitá kolečka pro pohodlnou manipulaci

Ochlazovač vzduchu ECG ACR 5570:Ochlazovač vzduchu ECG vám pomůže zpříjemnit práci v letních měsících. Zaručuje stejný komfort jako klasický ventilátor a oproti klimatizaci nemusíte shánět žádnou chemii. Patří k němu nádržka na vodu o objemu 6 l. Funguje na principu odpařování vody, tím příjemně zvlhčí vzduch a přitom jej i ochladí pomocí chladicí vložky. Díky objemu nádržky jste informováni, jak dlouho bude ochlazovač chladit. U ochlazovače nechybí ani dálkový ovladač. Nechybí mu ani praktický časovač, díky němuž si můžete nastavit čas činnosti. Díky ionizátoru obohacuje ochlazovač vyfukovaný vzduch o záporně nabité ionty, které prospívají dýchání zejména osob trpících astmatem, alergiemi či sennou rýmou. Hlavní přednosti ochlazovače vzduchu ECG ACR 5570 Ochlazovač vzduchu ECG vám poskytne komfort v horkých letních dnech Disponuje nádržkou na vodu o objemu 6 l Využívá se i jako zvlhčovač Nechybí mu ani dálkové ovládání Dobu činnosti navolíte praktickým časovačem K obohacování vzduchu záporně nabitými ionty disponuje ionizátorem Jeho příkon dosahuje 70 W Přístroj disponuje 3 rychlostmi Hmotnost ochlazovače vzduchu ECG dosahuje 6,05 kg Pusťte si do bytu osvěžující vzduch s ochlazovačem vzduchu ECG Důležité jsou také technické údaje nabízeného ochlazovače vzduchu. Ochlazovač vzduchu ECG má příkon 70 W. Má 3 rychlosti, které využijete k přizpůsobení síly proudění vzduchu. Jeho barva je bílá a šedá. Rozměry ochlazovače vzduchu ECG činí 70,4 × 33 × 25 cm (V׊×H). Hmotnost přístroje činí 6,05 kg.

Produkt ECG ACR 5570 ochlazovač vzduchu patří do skupiny produktů Ochlazovače vzduchu od značky ECG v nabídce e-shopu Alza.cz, 4home.cz.

Produkt ECG ACR 5570 ochlazovač vzduchu má přiřazen EAN kód 8592131307209.

ECG ACR 5570 ochlazovač vzduchu - parametry produktu

ECG ACR 5570 ochlazovač vzduchu - historie ceny a dostupnosti

ECG ACR 5570 ochlazovač vzduchu - další zajímavé produkty

ECG ACR 5570 ochlazovač vzduchu - jak nakoupit nejvýhodnější?