DURAMAXX Sprizzz, zavlažovací systém, 10 m, 8 trysek

DURAMAXX Sprizzz, zavlažovací systém, 10 m, 8 trysek

DURAMAXX Sprizzz, zavlažovací systém, 10 m, 8 trysek

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DURAMAXX Sprizzz, zavlažovací systém, 10 m, 8 trysek - popis produktu

Svěžest v zahradě! Zavlažovací systém DURAMAXX Sprizzz rozděluje osvěžující vlhkost a snadno a nekomplikovaně se stará o šťavnatě čerstvou zeleň v záhonech a na trávníku.Přichází občerstvení pro žíznivé květiny, keře i trávník. Zavlažovací systém DURAMAXX Sprizzz přivádí vodu tam, kde je na zahradě nutná, zcela jednoduše a nekomplikovaně. Deset metrů dlouhou hadici lze nařezat dle vlastní potřeby a požadované zavlažovací plochy. Až 8 trysek rozděluje osvěžující vlhkost jako jemný poprašek mlhy v kruhu a stará se tak o celoplošné zavlažení trávníků nebo záhonů. Také obsažené spojky a smyčkové svorky slouží k připevnění systému hadice a drží ji i při vyšším tlaku vody bezpečně na místě.Svěže zelené rostliny: Se zavlažovacím systémem DURAMAXX Sprizzz je trvalá svěžest na zahradě zaručena.

Produkt DURAMAXX Sprizzz, zavlažovací systém, 10 m, 8 trysek patří do skupiny produktů Zahradní hadice, je v nabídce značky DURAMAXX.

Produkt DURAMAXX Sprizzz, zavlažovací systém, 10 m, 8 trysek popisuje EAN kód 4260435916277.

DURAMAXX Sprizzz, zavlažovací systém, 10 m, 8 trysek - parametry produktu

DURAMAXX Sprizzz, zavlažovací systém, 10 m, 8 trysek - historie ceny a dostupnosti

DURAMAXX Sprizzz, zavlažovací systém, 10 m, 8 trysek - další zajímavé produkty

DURAMAXX Sprizzz, zavlažovací systém, 10 m, 8 trysek - jak nakoupit nejvýhodnější?