Držák na monitor, plynová pružina, stříbrný

Držák na monitor, plynová pružina, stříbrný

Držák na monitor, plynová pružina, stříbrný

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 385,45 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Držák na monitor, plynová pružina, stříbrný - popis produktu

Stabilní a snadno ovladatelný držák na monitor s plynovou pružinou. Umožňuje nastavit obrazovku do ideální polohy a zlepšit tak ergonomii pracovního místa. Dodává se včetně příslušenství pro snadné uchycení kdesce stolu.Pomocí tohoto praktického držáku na monitor můžete snadno nastavit výšku, vzdálenost a úhel obrazovky. Správná poloha monitoru přispívá k lepšímu držení těla a snižuje únavu očí, zad a šíje. Horní okraj obrazovky by se měl nacházet v úrovni očí. Díky ramenu s precizní plynovou pružinou jde monitor posouvat nahoru i dolů velice snadno a zlehka.Rameno na monitor je vhodné pro běžné i prohnuté monitory s úhlopříčkou 13″ až 32″. Má univerzální držák VESA s rozměry 75x75 mm a 100x100 mm. Obrazovku lze otočit o 180° a natočit o 90° v obou směrech. Připevňuje se jednoduše na okraj stolu.

Produkt Držák na monitor, plynová pružina, stříbrný patří do skupiny produktů Držáky na monitory, barevné provedení je silver v nabídce e-shopu Ajprodukty.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Kancelářské doplňky, barevná varianta je silver, naleznete ho u prodejce Ajprodukty.cz.

Držák na monitor, plynová pružina, stříbrný - parametry produktu

Barvasilver
CUSTOM_LABEL_0
CUSTOM_LABEL_1
CUSTOM_LABEL_2
CUSTOM_LABEL_3
CUSTOM_LABEL_4
sale_price
Šířka
Výška
Hloubka
Hmotnost4.35
KategorieMonitory, Držáky na monitory, Kancelářské doplňky
Barvasilver
E-shopAjprodukty.cz

Držák na monitor, plynová pružina, stříbrný - historie ceny a dostupnosti

Držák na monitor, plynová pružina, stříbrný - další zajímavé produkty

Držák na monitor, plynová pružina, stříbrný - jak nakoupit nejvýhodnější?