Dřevěný stolní fotbal s nohami

Dřevěný stolní fotbal s nohami

Dřevěný stolní fotbal s nohami

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 495 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dřevěný stolní fotbal s nohami - popis produktu

Dřevěný stolní fotbal s nohamiDřevěný stolní fotbal s nohama: váš domov se stane centrem zábavy! Máte rádi fotbal? Chcete tuto vášeň a vzrušení přenést přímo do svého domova? Náš dřevěný stolní fotbal s nohami je přesně to, co potřebujete. Tento výrobek je nadčasový a potěší nejen vás, ale i vaši rodinu a přátele. Vysoce kvalitní a robustní stolní fotbal s kompaktními rozměry 69 x 36,5 x 24 cm se snadno vejde do každého prostoru. Je ideální pro domácí oslavy, rodinná setkání nebo jen pro odpočinkové odpoledne. Není niclepšího než zdravé soutěžení. S naším dřevěným stolním fotbalem zažijete vzrušující zápasy, které vás pohltí a zabaví na dlouhé hodiny. Potěšte své děti nebo se pusťte do zápasu s přáteli a zažijte nezapomenutelný zážitek. Náš dřevěný stolní fotbal se nejen skvěle hraje, ale také se na něj skvěle dívá. Díky dřevěnému provedení dodá každému interiéru eleganci a styl. Je příjemným a atraktivním doplňkem vašeho obývacího pokoje, dětského pokoje nebo chaty.Výhody výrobku: - je vhodný pro děti od 3 let:1. **Kvalitní materiály:** Náš stolní fotbalový stůl je vyroben z kvalitního dřeva, je robustní a odolný.2. **Kompaktní design:** Díky kompaktním rozměrům 69 x 36,5 x 24 cm se hodí do každé domácnosti nebo na chalupu.3. **Zábava pro všechny:** Ideální pro rodinné hry, oslavy nebo jen pro relaxaci po náročném dni.4. ** Stylový doplněk:** Jeho dřevěný design dodá každému prostoru styl a eleganci.5. ** Nadčasový výrobek:** Naše stolní hra je vhodná pro všechny věkové skupiny a bude vám sloužit dlouhá léta.Nečekejte, objednejte si dřevěný stolní fotbal s nohama ještě dnes a zažijte nekonečnou zábavu přímo u vás doma!

Produkt Dřevěný stolní fotbal s nohami lze nalézt mezi produkty ve skupině Společenské hry, v nabídce prodejce Dareckyukatky.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Stolní hry, naleznete ho u prodejce Dareckyukatky.cz.

Produkt Dřevěný stolní fotbal s nohami patří do skupiny produktů Stolní fotbal, naleznete jej v e-shopu Dareckyukatky.cz.

Dřevěný stolní fotbal s nohami - parametry produktu

Dřevěný stolní fotbal s nohami - historie ceny a dostupnosti

Dřevěný stolní fotbal s nohami - další zajímavé produkty

Dřevěný stolní fotbal s nohami - jak nakoupit nejvýhodnější?