Dřevěné lehátko D1845 Dekorhome

Dřevěné lehátko D1845 Dekorhome

Dřevěné lehátko D1845 Dekorhome

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 792 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dřevěné lehátko D1845 Dekorhome - popis produktu

Toto masivní dřevěné houpací lehátko je nejen elegantní, ale díky svému ergonomickému tvaru je zároveň velmi pohodlné. Je vyrobeno z tvrdého akátového dřeva z udržitelného lesního hospodářství s certifikací FSC a je ošetřeno vysoce kvalitním organickým lněným olejem.Lehátko je vhodné do sauny nebo lázní, na balkón, terasu, zahradu či do zimní zahrady.Montáž je velmi snadná, protože jednotlivé lamely jsou již předem namontovány na jednotlivých dílech.Barva:hnědáMateriál:masivní akáciové dřevo s certifikací FSC®Rozměry:šířka: 60 cmdélka: 150 cm výška: 93 cmDodáváno v demontu.

Produkt Dřevěné lehátko D1845 Dekorhome patří do skupiny produktů Zahradní lehátka, vyrábí jej značka DE, barevná varianta je hnědá, materiálové provedení je Masivní dřevo, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní lehátko, vyrábí jej značka DE, barevná varianta je hnědá, materiálové provedení je Masivní dřevo, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Produkt Dřevěné lehátko D1845 Dekorhome patří do skupiny produktů Houpací lehátka, patří pod značku DE, barevná varianta je hnědá, materiálové složení Masivní dřevo, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Dřevěné lehátko D1845 Dekorhome - parametry produktu

BARVAHnědá
POLOHOVACÍNe
MATERIÁLMasivní dřevo
DEKORAkácie
NOSNOST110 kg
ŠÍŘKA60 cm
VÝŠKA93 cm
VÝŠKA SEDU25 cm
SKLÁDACÍNe
DÉLKA150 cm
Hmotnost10000.000g
KategorieLehátka, Zahradní lehátka, Zahradní lehátko, Houpací lehátka
ZnačkaDE
Barvahnědá
MateriálMasivní dřevo
E-shopInpostele.cz

Dřevěné lehátko D1845 Dekorhome - historie ceny a dostupnosti

Dřevěné lehátko D1845 Dekorhome - další zajímavé produkty

Dřevěné lehátko D1845 Dekorhome - jak nakoupit nejvýhodnější?