DOMO DO42324PC automatický zavařovací hrnec

DOMO DO42324PC automatický zavařovací hrnec

DOMO DO42324PC automatický zavařovací hrnec

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 119 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DOMO DO42324PC automatický zavařovací hrnec - popis produktu

Zavařovací hrnec DOMO DO42324PC:Zavařovací hrnec s širokými možnostmi využitíVelkokapacitní hrnec DOMO DO42324PC využijete nejenom pro klasické zavařování ve sklenicích, ale můžete v něm připravit velké množství polévky anebo šťávy. Hrnec má 27litrovou kapacitu a disponuje praktickým výpustným kohoutem, který lze v případě potřeby snadno zaslepit. I proto jej můžete využít jako výdejník nápojů při oslavách a jiných velkých akcích. Pokud budete chtít podávat teplé nápoje, oceníte, že DOMO DO42324PC oplývá nastavitelným termostatem. Součástí balení je plastový rošt, který lze umístit pod zavařovací sklenice, a plastová poklice.Klíčové vlastnosti zavařovacího hrnce DOMO DO42324PCHrnec lze použít pro zavařování, výrobu polévky, šťáv nebo jako výdejník nápojů na oslavách a akcích27litrová nádoba pojme až 22 klasických zavařovacích sklenic (0,75 l)Regulace teploty v rozmezí od 30 °C až do bodu varuČasový spínač až na 120 minut nebo možnost aktivovat nepřetržitý chodSnadné nastavení teploty i času pomocí LCD displeje a otočným voličůmSvětelná signalizace sepnutí tepelné spirályVýpustný kohout s vyjímatelnou záslepkouZabudovaný senzor vodní hladiny vás na displeji upozorní na nedostatek vody v nádoběOchrana proti přehřátí a chodu nasuchoZvuková signalizace při dosažení požadované teploty (lze vypnout)Smaltované provedeníSoučástí balení plastový rošt na dno pod zavařovací skleniceJednoduché nastavení pomocí LCD displeje a otočných voličůNa těle zavařovacího hrnce DOMO DO42324PC je umístěn modře podsvícený LCD displej a dva otočné voliče pro nastavení teploty a časovače. Teplotu lze u zavařovacího hrnce zvolit v rozmezí 30 °C až 100 °C. Takto vámi vybraná teplota je hrncem DOMO DO42324PC automaticky dodržována s přesností na 1 °C. Časový spínač lze nastavit až na 120 minut nebo nepřetržitý provoz. Ten je vhodný tehdy, pokud máte v hrnci umístěn teplý nápoj k průběžnému servírování. DOMO DO42324PC je vybaven bezpečnostními prvky, které zabrání přehřátí nebo chodu nasucho. Do zavařovacího hrnce lze na plastový rošt umístit až 22 klasických zavařovacích sklenic.

Plně automatický zavařovací hrnec se smaltovým povrchem a přesným digitálním ovládáním vám bude neocenitelným pomocníkem pro zavařování, sterilizaci ovoce a zeleniny i na přípravu nápojů a díky možnosti nepřetržitého přihřívání i pro výdej nápojů. Jednou vše nastavíte, spustíte a více se nemusíte starat dokud vás hrnec zvukovým signálem neupozorní na konec zavařování, kdy také sám automaticky vypne.Vlastnosti: plně automatický zavařovací hrnec objem: 27 litrů (22 klasických zavařovacích sklenic o objemu 0,75 l) minimální množství vody: cca 1 litr přehledný podsvícený LCD displej plynulé nastavení teploty od 30 °C do 100 °C časovač 1 až 120 minut, nebo nepřetržitý chod zvukový signál po skončení programu pevný plastový rošt (delší životnost než rošt kovový) plastová poklice výpustný kohout s vyjímatelnou záslepkou pro univerzální použití hrnce: zavařovací automat várnice na čaj stáčení svařeného vína pojistka proti přehřátí a varu na sucho upozornění symbolem na displeji na nedostatek vody zcela přesné a rychlé hlídání teploty díky čidlu uvnitř hrnce vnitřní rozměry: 29 x 35 cm ( výška x průměr) rozměry přístroje (š x h x v): 45,5 cm (s madly) x 41,5 cm (s kohoutem) x 41,4 cm (bez poklice, +7 cm poklice)

Tento produkt naleznete ve skupině Dětská výživa, patří pod značku DOMO, barevná varianta je bílá.

Produkt DOMO DO42324PC automatický zavařovací hrnec má přiřazen EAN kód 5411397013934.

DOMO DO42324PC automatický zavařovací hrnec - parametry produktu

Barvabílá
KategorieHrnce, Dětská výživa, Marmelády
ZnačkaDOMO
Barvabílá
EAN5411397013934

DOMO DO42324PC automatický zavařovací hrnec - historie ceny a dostupnosti

DOMO DO42324PC automatický zavařovací hrnec - další zajímavé produkty

DOMO DO42324PC automatický zavařovací hrnec - jak nakoupit nejvýhodnější?