Dolmar Noční stolek ARCHA AR10 Barva: Bílá

Dolmar Noční stolek ARCHA AR10 Barva: Bílá

Dolmar Noční stolek ARCHA AR10 Barva: Bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 620 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dolmar Noční stolek ARCHA AR10 Barva: Bílá - popis produktu

Noční stolek ARCHA AR10

Noční stolek Archa Ar10 tvoří součást jednoduché a elegantní kolekce ARCHA . Sektorový nábytek Archa představuje spojení čistých linií a funkčních provedení jednotlivých prvků, které se dokonale hodí do každého moderního interiéru.

Nábytek Archa osloví především fanoušky skandinávského či severského stylu bydlení kvůli své jednoduchosti, funkčnosti a minimalismu. Díky těmto vlastnostem však velmi dobře vynikne téměř v každém prostoru. Pomocí 12 prvků sektoru Archa si dokážete vkusně a účelově vyskládat moderní pracovnu, studentský a dětský pokoj či předsíň.

Všechny části sektorové sestavy Archa představují kompaktní bezúchytový systém se širokým spektrem možností. Sektor je k dispozici v arktické bílé nebo v kombinaci s dub wotan. Korpus nábytku je vyroben z kvalitní laminované desky, ABS hrana je odolná proti oděru a poškrábání. Noční stolek Archa Ar10 nabízí úložný prostor ve formě 2 oddělených zásuvek. Maximální nosnost stolku je 15 kg, zásuvky 3 kg.

Materiál: korpus a dvířka LTD 16 mm Rozměr: (ŠxVxH) 40,0 x 40,0 x 49,1 cm Barevné provedení:
  • bílá
  • dub wotan / bílá

Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy, takové jako jsou ve skutečnosti! Kvůli bezpečnosti a zachování přiměřené stability nábytku, by měl být trvale připevněn ke stěně.

Tento produkt naleznete ve skupině Noční stolky, patří značce Dolmar, v barvě béžová, z materiálu Laminát, naleznete jej v e-shopu Mujnabytek.cz.

Dolmar Noční stolek ARCHA AR10 Barva: Bílá - parametry produktu

BarvaBílá
BarvaBílá
MateriálLaminát
BarvaBéžová
DekorDub
Výška49 cm
Výška40 cm
Úložný prostorse zásuvkou
Šířka40 cm
KategorieNábytek, Noční stolky
ZnačkaDolmar
Barvabéžová
MateriálLaminát
E-shopMujnabytek.cz

Dolmar Noční stolek ARCHA AR10 Barva: Bílá - historie ceny a dostupnosti

Dolmar Noční stolek ARCHA AR10 Barva: Bílá - další zajímavé produkty

Dolmar Noční stolek ARCHA AR10 Barva: Bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?