ADC Blackfire DoDeLiDo #2179797

ADC Blackfire DoDeLiDo #2179797

ADC Blackfire DoDeLiDo #2179797

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ADC Blackfire DoDeLiDo - popis produktu

Stolní hra DoDeLiDo   Zábavná svižná karetní hra, ve které rozhoduje rychlost myšlení. Zvíře, barva nebo dokonce Dodelido? Hráč, který se chce jako první zbavit všech svých karet, musí rychle myslet a říci ten správný výraz. Nic jednoduššího snad už být ani nemůže. Pokud se ale na scéně neobjeví pomalá želva nebo krokodýl s vyceněnými zuby! Obsah balení: - 105 karet - pravidla hry UPOZORNĚNÍ Nevhodné pro děti do 3 let. Obsahuje malé části - nebezpečí udušení. Obal není hračka, před použitím produktu ho odstraňte z dosahu dítěte, může způsobit zadušení.Kompletně v českém a slovenském jazyce. UPOZORNĚNÍ Nevhodné pro děti do 3 let. Obsahuje malé části - nebezpečí udušení. Obal není hračka, před použitím produktu ho odstraňte z dosahu dítěte, může způsobit zadušení. - Vhodné pro děti od 8 let

ADC Blackfire DoDeLiDo

Zvíře, barva nebo dokonce Dodelido? Hráč, který se chce jako první zbavit všech svých karet, musí rychle myslet a říci ten správný výraz. Nic jednoduššího snad už být ani nemůže.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Tento produkt naleznete ve skupině Společenské hry, patří pod značku ADC Blackfire, Schmidt Spiele.

Produkt ADC Blackfire DoDeLiDo #2179797 patří do skupiny produktů Karetní hry, patří pod značku ADC Blackfire, Schmidt Spiele.

Tento produkt se nachází v kategorii Stolní hry, je v nabídce značky ADC Blackfire, Schmidt Spiele.

Produkt ADC Blackfire DoDeLiDo #2179797 má EAN kód 8594054919255.

ADC Blackfire DoDeLiDo - parametry produktu

ADC Blackfire DoDeLiDo - historie ceny a dostupnosti

ADC Blackfire DoDeLiDo - další zajímavé produkty

ADC Blackfire DoDeLiDo - jak nakoupit nejvýhodnější?