Mindok Doba kamenná

Mindok Doba kamenná

Mindok Doba kamenná

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 879 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Mindok Doba kamenná - popis produktu

Doba kamenná

Ve hře Doba kamenná se mohou hráči proměnit v tvůrce rozvíjející se civilizace, kdy je prvotním úkolem každého zabezpečit základní potřeby, jako je jídlo z pole nebo z lovu, vytěžit dostatek dřeva, zkusit vyrýžovat drahý kov ve zlatonosné řece.

 

S dostatkem základních surovin jako je dřevo, kámen, jíl se pak snadněji rozšiřují vesnice, získávají nástroje a obhájí se snadněji úspěch celého kmene. S trochou štěstí při hodu kostkami může tvůrčí proces pěkně vzkvétat. 

Prvek hodu kostkami je zárukou nahodilého prvku ve hře, který tak může otevřít úspěch i hráčům, kterým se zpočátku hry nedaří.

 

Kupte dětem Dobu kamennou a zahrejte si s nimi!

 

Vhodné pro děti od 10 let Počet hráčů: 2 - 4 Délka hry: 30 min

Společenská hra Doba kamenná:Doba kamenná je doba kamenná. A rozhodně to není doba jednoduchá. Nejdůležitějším úkolem vašeho kmene je obstarat dostatek jídla pro všechny své členy. A proto je potřeba vyrazit na lov, anebo alespoň vypěstovat obilí na prvních zoraných polích. Civilizace se pomalu začíná rozvíjet, a aby se mohla rozvíjet dále, je třeba natěžit dostatek dřeva, jílu, kamene a také zlato ve zlatonosné řece. Pak můžete dále rozšiřovat vesnici, získávat kvalitnější nástroje a další civilizační výhody. K úspěchu vašeho kmene je třeba dobré plánování a také kousek štěstí. Hra s velmi pěkným originálním systémem využití hodů kostkami, které samozřejmě znamenaji určitý prvek náhody, ale zase zpřístupňují hru široké veřenosti. Hra funguje velmi pěkně a hraje se většinou něco přes hodinu.Parametry a specifikace:Herní systém: stolní desková hra s oroginálním systémem hodu kostkamiDoba hraní: přibližně 60 až 90  minutVěk hráčů: od 10 letPočet hráčů: 2 až 4Kompletní česká lokalizaceHra obsahuje: 1 herní plán, 4 desky hráčů, 58 surovin dřeva, 40 dřevěných figurek, 8 značek ze dřeva, 53 žetonů jídla, 28 kartiček budov, 18 žetonů nástrojů, 1 figurku začínajícího hráče, 36 civilizačních karet, 7 kostek, 4 kožený kelímek na kostky, česká i slovenksá pravidla hry.

Produkt Mindok Doba kamenná patří do skupiny produktů Společenské hry, patří pod značku MINDOK, v nabídce prodejce 4kids.cz, Alza.cz, KnihyDobrovsky.cz a je určen unisex.

Produkt Mindok Doba kamenná popisuje EAN kód 8595558300082.

Mindok Doba kamenná - parametry produktu

Mindok Doba kamenná - historie ceny a dostupnosti

Mindok Doba kamenná - další zajímavé produkty

Mindok Doba kamenná - jak nakoupit nejvýhodnější?