Dkton Designové židle Nascha bílá-přírodní

Dkton Designové židle Nascha bílá-přírodní

Dkton Designové židle Nascha bílá-přírodní

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 199 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dkton Designové židle Nascha bílá-přírodní - popis produktu

Designové židle Nascha bílá-přírodní Designová stolička Nascha, bílá-přírodní představuje krásný a čistý design skandinávského stylu. Židle má ergonomicky tvarovaný sedák z vysoce kvalitního plastu s čistými liniemi.Sedadlo je tak velmi komfortní, což zajišťuje dlouhé a příjemné posezení i díky polštáři. Stabilní nohy jsou vyrobeny z dubu, které dokonale centralizuje sedadlo, což zajišťuje bezpečné sezení. Ať se jedná o Váš domov, restauraci nebo kavárnu, designová stolička Nascha perfektně zapadne do každého prostředí. Rozměr: 48,5 x 55,5 x 85,0 cm. (Š x h x v) Materiál: Dub mořený a ošetřen olejem, kov, plast Barva / nohy: bílá / přírodní Židle se prodávají jako set 2ks, cena je za 1ks.

Produkt Dkton Designové židle Nascha bílá-přírodní lze nalézt mezi produkty ve skupině Plastové židle, je v nabídce značky Dkton, v barvě ffffff, materiál je Drevo, kov, Plast v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Dkton Designové židle Nascha bílá-přírodní - parametry produktu

Hmotnost7 kg
Délka49 cm
Šířka56 cm
Výška85 cm
MateriálDřevo
Barvaffffff
KategoriePláště, Židle, Plastové židle
ZnačkaDkton
Barvaffffff
MateriálDrevo, kov, Plast
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Dkton Designové židle Nascha bílá-přírodní - historie ceny a dostupnosti

Dkton Designové židle Nascha bílá-přírodní - další zajímavé produkty

Dkton Designové židle Nascha bílá-přírodní - jak nakoupit nejvýhodnější?