Dkton Designová jídelní židle Alejo koňaková

Dkton Designová jídelní židle Alejo koňaková

Dkton Designová jídelní židle Alejo koňaková

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 799 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dkton Designová jídelní židle Alejo koňaková - popis produktu

Designová jídelní židle Alejo koňaková Židle představuje čistou designérskou klasiku mezi židlemi. Přesvědčí vás ergonomicky tvarovaným sedákem, který je potažen syntetickou kůží s čistými liniemi. Syntetická kůže je snadno udržovatelná a odolná vůči oděru. Představuje tak stylový, ale zároveň moderní kousek do vaší domácnosti. Sedadlo je velmi pohodlné, což zajišťuje dlouhé a komfortní sezení. Dalším vizuálním prvkem jsou stabilní dřevěné nohy, které poskytují dokonalou stabilitu. Působí nadčasově a dokonale zapadne do každého interiéru. Židle se prodává jako set 2 ks, cena je za 1 ks. Rozměr: 47cm x 56cm x 82,5cm (š x h x v)Materiál: 100% polyuretan, kov, masivní dubPovrch: ošetření olejemBarva: koňaková, přírodní, černá

Produkt Dkton Designová jídelní židle Alejo koňaková patří do skupiny produktů Jídelní židle, je v nabídce značky Dkton v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Dkton Designová jídelní židle Alejo koňaková - parametry produktu

Hmotnost6 kg
Délka47 cm
Šířka56 cm
Výška83 cm
KategorieŽidle, Jídelní židle
ZnačkaDkton
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Dkton Designová jídelní židle Alejo koňaková - historie ceny a dostupnosti

Dkton Designová jídelní židle Alejo koňaková - další zajímavé produkty

Dkton Designová jídelní židle Alejo koňaková - jak nakoupit nejvýhodnější?