ADC Blackfire Dixit: 3. rozšíření - Journey #51577

ADC Blackfire Dixit: 3. rozšíření - Journey #51577

ADC Blackfire Dixit: 3. rozšíření - Journey #51577

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 429 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ADC Blackfire Dixit: 3. rozšíření - Journey - popis produktu

Rozšíření karetní hry Dixit 3. rozšíření (Journey):Dixit je jednoduchá, originální a velmi zábavná karetní hra. Při této hře hodně uplatníte logiku a fantazii. Hra je svižná a hodí se i pro děti, kteří se v ní velmi dobře orientují.Každý z hráčů dostane do ruky 6 karet. Začínající hráč si vybere ze svých karet jednu, kterou položí na rubem nahoru stůl a slovně ji popíše. Jen na něm je, zda se omezí pouze na jedno slovo nebo si vymyslí celý příběh. Ostatní k ní přidají jednu ze svých karet. Karty na stole se zamíchají a poté rozloží lícem nahoru. Nyní ostatní hráči pomocí svých žetonů s čísly typují, kterou kartu začínající hráč popsal. Na základě správnosti tipů jsou pak přiděleny body. Hra končí dobráním poslední karty v balíčku.Rozšíření Dixit 3 přináší do hry nové karty a s nimi i nové možnosti výkladu. Fantazii se meze nekladou.Parametry a specifikace:Série:DixitObsah balení:81 karetPočet hráčů:3 - 6Doporučený věk:8+Rozšíření je samostatně nehratelné bez základní hry Dixit. 

Dixit 3 je rozšíření základní hry Dixit.

Rozšíření pro populární vypravěčskou hru Dixit obsahující 84 zcela nových karet!Pokud už znáte původní karty nazpaměť, zajisté vám příjde vhod celkem 84 zbrusu nových obrázkových karet, které vnesou do vašeho hraní nový vítr a poskytnou další hodiny a hodiny zábavy s touto skvělou hrou. Karty jsou opět nádherně ilustrované a netradičně zpracované.

  • Vhodné pro hráče od 8 let
  • Určeno pro 3-6 hráčů
  • Doba hry je 30 min

Balení neobsahuje bodovací stupnici, figurky a tipovací žetony - ke hraní potřebujete základní Dixit nebo Dixit Odyssey.

Asmodee Dixit rozšíření

Třetí rozšíření hry Dixit, které je možno hrát pouze se základní sadou Dixit nebo Dixit Odyssey. Nové karty obohatí stávající hru a vnesou do hry novou rozmanitost.

Obsah balení:

  • 84 karet s krásnými ilustracemi

Upozornění:

  • neobsahuje bodovací stupnici, figurky a tipovací žetony
  • jsou obsaženy v základní hře

Kupte dětem další rozšíření hry Dixit!

Vhodné pro děti od 8 let Počet hráčů: 3 - 6 Délka hry: cca 30 min. Materiál: karton Rozměry balení: 27,5 x 12 x 4 cm Země původu: Německo

Produkt ADC Blackfire Dixit: 3. rozšíření - Journey #51577 lze nalézt mezi produkty ve skupině Společenské hry, patří pod značku Asmodee, BLACKFIRE, Dixit, v nabídce prodejce Alza.cz, 4kids.cz a je určen unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině Karetní hry, patří pod značku Asmodee, BLACKFIRE, Dixit v nabídce e-shopu Alza.cz, 4kids.cz a je určen unisex.

Produkt ADC Blackfire Dixit: 3. rozšíření - Journey #51577 patří do skupiny produktů Základní desky, je v nabídce značky Asmodee, BLACKFIRE, Dixit v nabídce e-shopu Alza.cz, 4kids.cz a je designován unisex.

Produkt ADC Blackfire Dixit: 3. rozšíření - Journey #51577 má přiřazen EAN kód 3558380016014.

ADC Blackfire Dixit: 3. rozšíření - Journey - parametry produktu

ADC Blackfire Dixit: 3. rozšíření - Journey - historie ceny a dostupnosti

ADC Blackfire Dixit: 3. rozšíření - Journey - další zajímavé produkty

ADC Blackfire Dixit: 3. rozšíření - Journey - jak nakoupit nejvýhodnější?