DINO - Zvířátka 3-5 Baby Puzzle Set , Mix Produktů

DINO - Zvířátka 3-5 Baby Puzzle Set , Mix Produktů

DINO - Zvířátka 3-5 Baby Puzzle Set , Mix Produktů

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 99 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DINO - Zvířátka 3-5 Baby Puzzle Set , Mix Produktů - popis produktu

Vkládačka Dino Zvířátka 3-5 baby: Puzzle Dino Zvířátka 3-5 je sada dětských skládaček se zvířátky. V balení najdete obrázky rozdělené na 3, 4 a 5 částí, které do sebe zapadají. Jednotlivé puzzle s kreslenými motivy kočiček, pejsků a koníků rozvíjí dětskou motoriku a představivost. Sada skládaček je vyrobena z velkých a pevných dílků, se kterými se snadno manipuluje. Dino Zvířátka se hodí pro děti již od 2 let. Klíčové vlastnosti puzzle Dino Zvířátka 3-5Sada tří jednoduchých skládaček s veselými motivy zvířátekPuzzle kopírují obrysy zvířátek a snadno do sebe zapadajíDino Zvířátka rozvíjí motorický vývoj dítěteHračka byla vyrobena v ČRVhodné pro děti od 2 letDílky jsou vyrobené z odolného a zdravotně nezávadného kartonu. Puzzle bylo vyrobeno v ČR a získalo certifikát Bezpečná a kvalitní hračka. Veškeré části prošly testem 2+, který zaručuje, že je děti ani při divočejším zacházení neroztrhnou.

Sada dílků, ze kterých si děti mohou sestavit puzzle obrázky. Pejskové, kočičky i koníci jdou sestavit ze 3, 4 a 5 dílků.

Skládání rozvíjí motoriku, prostorovou představivost a pevné dílky se dobře drží v malých ručičkách.

Přednosti:

  • zdravotně nezávadný karton, neškodný i v případě požití
  • český výrobek s certifikátem Bezpečná a kvalitní hračka
  • části prošly testem 2+, který zaručuje vysokou odolnost

Kupte dětem jednoduché puzzle obrázky!

Vhodné pro děti od 2 let Materiál: tvrzený karton

Puzzle set zvířátka 3-5 baby

Skládání puzzle rozvíjí trpělivost, kreativitu a jemnou motoriku.

Deskové puzzle pro nejmenší s roztomilými motivy zvířátek obsahují tři obrázky na seskládání – po třech, čtyřech a pěti dílech. Baleno v krabici 19 x 27,4 x 4,2 cm.

  • Rozměry balení: 27,4 x 19 x 4,2 cm
  • Počet dílků: 3, 4 a 5
  • Věk: 2+

PUZZLE VHODNÉ PRO NEJMENŠÍ DĚTI. BALENÍ OBSAHUJE 3 OBRÁZKY SKLÁDAJÍCÍ SE ZE 3, 4 A 5 DÍLKŮ. Věk: 3+Uvedená cena je za 1 kus. Zvolenou variantu / barvu napište prosím do poznámky k objednávce. Pokud byste nevybrali žádnou variantu/barvu, zasíláme náhodně dle skladové dostupnosti. Pokud Vámi vybraná varianta/barva nebude skladem, budeme Vás informovat.

Produkt DINO - Zvířátka 3-5 Baby Puzzle Set , Mix Produktů lze nalézt mezi produkty ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku DINO, Dino Toys, DinoToys, v nabídce prodejce KnihyDobrovsky.cz a je přizpůsoben unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině Dřevěné hračky, vyrábí jej značka DINO, Dino Toys, DinoToys, naleznete jej v e-shopu KnihyDobrovsky.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt DINO - Zvířátka 3-5 Baby Puzzle Set , Mix Produktů označuje EAN kód 8590878325128.

DINO - Zvířátka 3-5 Baby Puzzle Set , Mix Produktů - parametry produktu

DINO - Zvířátka 3-5 Baby Puzzle Set , Mix Produktů - historie ceny a dostupnosti

DINO - Zvířátka 3-5 Baby Puzzle Set , Mix Produktů - další zajímavé produkty

DINO - Zvířátka 3-5 Baby Puzzle Set , Mix Produktů - jak nakoupit nejvýhodnější?