Velké krtečkovo pexeso Krtek společenská hra v krabici 27x19x4cm 2+

Velké krtečkovo pexeso Krtek společenská hra v krabici 27x19x4cm 2+

Velké krtečkovo pexeso Krtek společenská hra v krabici 27x19x4cm 2+

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 161 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Velké krtečkovo pexeso Krtek společenská hra v krabici 27x19x4cm 2+ - popis produktu

Pexeso Velké Krtečkovo Pexeso Baby: Hra pexeso je u dětí velice oblíbená. S kartičkami si mohou hrát nejen doma, ale třeba i na cestách nebo na dovolené. Pexeso je zaměřené na trénink paměti a soustředění - cílem hry je získat co nejvíce dvojic stejných obrázků, které hráči postupně odkrývají. V balení pexesa značky Dino ve verzi pro nejmenší děti najdete 24 kartiček s obrázky oblíbeného Krtečka a jeho kamarádů. Velké Krtečkovo Pexeso Baby nabízí kartičky extra velké a pevné, aby se s nimi dobře manipulovalo a byly snadno rozeznatelné už pro kluky a holky od 2 let. Klíčové vlastnosti pexesa Dino Baby KrtečekDětské pexeso značky Dino pro děti už od 2 letVelké Krtečkovo Pexeso Baby je ideální i na dovolenouTrénink paměti a soustředěníDvojice obrázků ze seriálu Krtkova dobrodružstvíExtra velké a pevné kartičkyPočet kartiček:24

Každý z nás určitě zná pexeso. Kdo by ji přece jen neznal, tak tady jsou krátká pravidla : pexeso se zamíchá, a rozloží se na stůl. Hráči postupně obracejí obrázky, když hráč najde dva stejné obrázky, může si pexeso vzít. Cílem hry je nalézt co nejvíce dvojic. Toto pexeso má motiv Krtečka a jeho přátel. U dětí se projevuje soutěživost, trénují paměť a určitě se u toho pobaví. 

Parametry: 

  • rozměry: 27 x 19 x 4 cm 

Vhodné pro děti od 2 let. 

Krteček s jeho přáteli se stali námětem jednoduchého pexesa, obrázkové hry se srozumitelnými pravidly.

Přednosti:

  • pevný materiál hodný pro nejmenší děti
  • podporuje soustředění, cvičí jemnou motoriku

Obsah balení:

  • 24 pevných kartiček
  • návod

Kupte dětem jednoduché pexeso Dino!

Vhodné pro děti od 2 let Počet hráčů: 2 - 4 Průměrná doba hry: 15 min Země původu: ČR

klasická paměťová hra pro děti předškolního věku, při které hráči hledají dvojice stejných obrázků. Věk: 2+Technické údaje:Roky 02Obsah balení:Velké krtečkovo pexeso Krtek společenská hra v krabici 27x19x4cm 2+Pokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností.

Velké Krtečkovo pexeso - klasická hra pro děti předškolního věku s oblíbenými postavičkami od Zdeňka Milera. Hráči hledají dvojice veselých zvířátek - kamarádů Krtečka. Zvítězí ten, kdo najde nejvíce dvojic. Pexeso cvičí soustředění a dobrou paměť. Zdravotně nezávadný karton, z něhož jsou kartičky vyrobené, je dostatečně odolný, aby vydržel zvídavost všech hráčů.

Dětská hra Krtečkovo Baby pexeso je určeno pro nejmenší děti. Obsahuje extra velké a pevné kartičky. Klasická a neotřelá hra pro děti v predškolním věku s nádherně malovanými obrázky Krtka a jeho kamarády.

Tento produkt naleznete ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku DINO, Dino Toys, Teddies, v nabídce prodejce 4kids.cz, KnihyDobrovsky.cz, Alza.cz, Albi.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt Velké krtečkovo pexeso Krtek společenská hra v krabici 27x19x4cm 2+ patří do skupiny produktů Společenské hry, patří pod značku DINO, Dino Toys, Teddies, v nabídce prodejce 4kids.cz, KnihyDobrovsky.cz, Alza.cz, Albi.cz a je určen unisex.

Tento produkt se nachází v kategorii Karetní hry, patří pod značku DINO, Dino Toys, Teddies v nabídce e-shopu 4kids.cz, KnihyDobrovsky.cz, Alza.cz, Albi.cz a je určen unisex.

Produkt Velké krtečkovo pexeso Krtek společenská hra v krabici 27x19x4cm 2+ má přiřazen EAN kód 8590878621954.

Velké krtečkovo pexeso Krtek společenská hra v krabici 27x19x4cm 2+ - parametry produktu

Velké krtečkovo pexeso Krtek společenská hra v krabici 27x19x4cm 2+ - historie ceny a dostupnosti

Velké krtečkovo pexeso Krtek společenská hra v krabici 27x19x4cm 2+ - další zajímavé produkty

Velké krtečkovo pexeso Krtek společenská hra v krabici 27x19x4cm 2+ - jak nakoupit nejvýhodnější?