Dino Puzzle Krteček zahradník 12 dílků

Dino Puzzle Krteček zahradník 12 dílků

Dino Puzzle Krteček zahradník 12 dílků

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 74 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dino Puzzle Krteček zahradník 12 dílků - popis produktu

Puzzle obrázek s Krtečkem, ježkem a zajícem, kteří se radují z rozkvetlých kytiček, si mohou děti poskládat z 12 dílků.

Velké dílky se dětem dobře drží a snadno se z nich staví.

Přednosti:

  • puzzle učí trpělivosti
  • rozvíjí logické myšlení
  • podporuje soustředění a motoriku

Kupte dětem puzzle obrázek s Krtečkem a kamarády!

Vhodné pro děti od 3 let Počet dílků: 12 Materiál: karton Rozměry po složení: 31 x 23 cm Rozměry balení: 36 x 28 x 0,4 cm Země původu: ČR

Tak jako Krteček a jeho přátelé jásají na obrázku nad rozkvetlou zahradou, bude vaše dítě nadšené, až se mu podaří složit a nejspíš zase rozložit hravou skládačku. Pro větší zábavu a jednodušší rozlišení jsou v sadě 12 dílků puzzle 4 originální tvary – mrak, lístek, motýl a kornoutek.Technické údaje:Roky 03Obsah balení:Puzzle deskové tvary Krtek zahradník 36x28cm 12 dílkůPokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností.

Dětské puzzle s populárním motivem oblíbené postavičky si oblíbí děti bez rozdílu věku. Díky malému počtu dílků je skládání obrázku přehledné a jednoduché. Hračka napomáhá rozvoji dětského kreativního myšlení, skládáním jednotlivých dílků si vaše dítě snadno osvojí práci jemné motoriky. Podporuje v dětech smysl pro trpělivost a přesnost. Puzzle bylo vyrobeno v ČR. Kartonové kostičky jsou velmi odolné a použitý materiál zcela zdravotně nezávadný. Obávat se nemusíte ani ve chvíli, kdy děti lepenku pozřou.

Deskové puzzle s motivem Krtek zahradník. Obsahuje 12 dílků. Velikost složeného obrázku je 31 x 23 cm.

Produkt Dino Puzzle Krteček zahradník 12 dílků patří do skupiny produktů Hračky pro děti, patří pod značku DINO, Dino Toys, Teddies, v nabídce prodejce 4kids.cz, Kokiskashop.cz, KnihyDobrovsky.cz a je přizpůsoben unisex.

Tento produkt se nachází v kategorii Hračky na zahradu, vyrábí jej značka DINO, Dino Toys, Teddies, naleznete jej v e-shopu 4kids.cz, Kokiskashop.cz, KnihyDobrovsky.cz a je navržen unisex.

Produkt Dino Puzzle Krteček zahradník 12 dílků lze nalézt mezi produkty ve skupině Hry na zahradě od značky DINO, Dino Toys, Teddies, naleznete ho u prodejce 4kids.cz, Kokiskashop.cz, KnihyDobrovsky.cz a je vhodný unisex.

Produkt Dino Puzzle Krteček zahradník 12 dílků je označen EAN kódem 8590878303041.

Dino Puzzle Krteček zahradník 12 dílků - parametry produktu

Dino Puzzle Krteček zahradník 12 dílků - historie ceny a dostupnosti

Dino Puzzle Krteček zahradník 12 dílků - další zajímavé produkty

Dino Puzzle Krteček zahradník 12 dílků - jak nakoupit nejvýhodnější?