DINOTOYS - Člověče nezlob se! rodinná hra

DINOTOYS - Člověče nezlob se! rodinná hra

DINOTOYS - Člověče nezlob se! rodinná hra

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 129 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DINOTOYS - Člověče nezlob se! rodinná hra - popis produktu

Legendární deskovka Človeče, nezlob se!, je jedinou hrou, při které je povoleno se vztekat. Může začít mírumilovným přesouváním figurek do domečku, ovšem při prvním vyhození panáčka ze hry se promění v adrenalinové soupeření o první místo. Šanci na výhru určuje do značné míry náhoda, ale určitě se hodí zapojit také taktické schopnosti.Hra byla vyrobena v ČR a užijí si ji jak malí školáci, tak jejich rodiče.Balení obsahuje: 1 oboustranný herní plán, 24 figurek v 6 barvách, 1 hrací kostka, návod v češtině i slovenštiněTechnické údaje:Roky 03Obsah balení:Člověče,nezlob se společenská hra v krabici 33x23x3,5cmPokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností.

Dino Člověče nezlob se

Klasická dětská desková hra s figurkami určená pro dva až šest hráčů. Hráči mají za úkol, jako již vždy, dostat panáčky co nejrychleji do domečku. Postup jejich figurek určuje hod kostkou.

Obsah balení:

  • 1 oboustranný herní plán
  • 24 figurek v 6 barvách
  • 1 hrací kostka
  • návod CZ a SK

Kupte dětem oblíbenou hru a zahrejte si nimi!

Vhodné pro děti od 6 let Počet hráčů: 2 - 6 Délka hry: 30 min. Materiál: karton, plast Rozměry herního plánu: 32 x 32 cm Rozměry balení: 33,5 x 23 x 3,5 cm Země původu: ČR

Dino Člověče nezlob se!

Kostka je vržena, nic však není definitivně rozhodnuto – šanci na vítězství má každý. Dokáže se ale některý z hráčů nezlobit, když na jeho panáčka dopadne těžká rána osudu a bude se muset vrátit zase na začátek? Vyzkoušejte si to se stolní hrou Člověče nezlob se, která se skvěle hodí nejen na rodinné soupeření v pohodlí domova, plno zábavy si s ní užijete také na chatě, na dovolené nebo třeba na dětském táboře.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Společenská hra Člověče nezlob se:Kdo by neznal perfektní společenskou hru Člověče nezlob se! Jde o klasiku, známou mnoha generacím. Ten, kdo se dostane jako první se všemi figurkami do 'domečku' vyhrává. Parametry a specifikace:Určeno pro:2-6 hráčeDoporučený věk:od 6 letObsah:1 oboustranný herní plán24 figurek v 6 barvách1 hrací kostkanávod CZ+SKHračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Člověče, nezlob se je oblíbená společenská hra, při které cílem je dostat všechny své panáčky do domečku. Není to však tak snadné, protože postup panáčky do domečku se může v okamžiku změnit v nelítostný boj. Hra je určena pro dva až čtyři hráče.Rozměr rozložené šachovnice: 34 cm x 34 cmRozměr balení: 33 cm x 23 cm x 3,5 cm / délka x šířka x výška

Produkt DINOTOYS - Člověče nezlob se! rodinná hra patří do skupiny produktů Hračky pro děti, patří pod značku DINO, Dino Toys, DinoToys, Rappa, Teddies, v nabídce prodejce Market-24.cz, Alza.cz, 4kids.cz, KnihyDobrovsky.cz, Kokiskashop.cz, 4home.cz a je přizpůsoben unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině Společenské hry, patří pod značku DINO, Dino Toys, DinoToys, Rappa, Teddies, v nabídce prodejce Market-24.cz, Alza.cz, 4kids.cz, KnihyDobrovsky.cz, Kokiskashop.cz, 4home.cz a je určen unisex.

Produkt DINOTOYS - Člověče nezlob se! rodinná hra patří do skupiny produktů Stolní hry, je v nabídce značky DINO, Dino Toys, DinoToys, Rappa, Teddies, naleznete ho u prodejce Market-24.cz, Alza.cz, 4kids.cz, KnihyDobrovsky.cz, Kokiskashop.cz, 4home.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt DINOTOYS - Člověče nezlob se! rodinná hra má přiřazen EAN kód 8590878031074.

DINOTOYS - Člověče nezlob se! rodinná hra - parametry produktu

DINOTOYS - Člověče nezlob se! rodinná hra - historie ceny a dostupnosti

DINOTOYS - Člověče nezlob se! rodinná hra - další zajímavé produkty

DINOTOYS - Člověče nezlob se! rodinná hra - jak nakoupit nejvýhodnější?