InnovaGoods Digitální alkohol tester

InnovaGoods Digitální alkohol tester

InnovaGoods Digitální alkohol tester

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 279 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

InnovaGoods Digitální alkohol tester - popis produktu

Po pořádné oslavě můžete ráno kromě bolesti hlavy pociťovat i projevy alkoholu ve vašem těle. Abyste se nebáli vydat na cestu zpět domů, je tu pro vás digitální alkohol tester. Neslouží jen ke hře, kdo více nafouká, ale zejména k otestování hladiny zbytkového alkoholu v krvi před bezpečnou jízdou v autě. Díky šikovnému provedení si ho můžete jednoduše připnout jako klíčenku ke svému svazku klíčů, a tak ho budete mít stále při sobě. Používá se velmi snadno a za chvíli budete mít svůj výsledek. Digitální alkohol tester je tím pravým dárkem pro každého, kdo si je rád jistý, že si může po party bezpečně sednout za volant.Displej s barevnými indikátory: červená (nebezpečí), oranžová (pozor) a zelená (v pořádku, množství alkoholu je pod stanoveným limitem)Vyroben z plastuSnadné použití i měřeníMá vypínač a zvukový signálMěření: % BAC, ‰ BAC a mg/lFunguje na 2 x AAA baterie (nejsou součástí balení)Praktický a chytrý design (lze používat jako klíčenka)Zásilkovňa - výdejní místa: 79 KčPPL ParcelShop a Parcelbox: 89 KčPPL kurýr: 109 KčDobírka: + 30 KčPři objednávce nad 1500 Kč je doprava zdarma.

Vyhněte se problémům se zbytkovým alkoholem za volantem. S jednoduchým testrem na alkohol, který měří % BAC, ‰ BAC a mg / l, který můžete připevnit ke klíčkům od auta. Displej s tříbarevným osvětlením: červená (nebezpečí), oranžová (opatrnost) a zelená (bezpečnost, hladina alkoholu v krvi v rámci povoleného limitu). Provoz na baterie 2x AAA (nejsou součástí). Materiál: ABS

Kvalitní a velmi přesný alkohol tester s možností připevnění na klíče umožní zjistit, zda nemáte v krvi zbytkový alkohol a můžete s čistým svědomím usednout za volant a dojet bezpečně do cíle vaší cesty. Skvělý a praktický dárek třeba pro dědečka, který si dá rád k obědu dobré pivečko. Starejte se o bezpečí své i svých blízkých. 

Tento produkt se nachází v kategorii Alkohol testery od značky InnovaGoods, naleznete ho u prodejce Velkykosik.cz, Babickarstvi.cz, Balabim.cz.

Produkt InnovaGoods Digitální alkohol tester má EAN kód 4899888115700.

InnovaGoods Digitální alkohol tester - parametry produktu

InnovaGoods Digitální alkohol tester - historie ceny a dostupnosti

InnovaGoods Digitální alkohol tester - další zajímavé produkty

InnovaGoods Digitální alkohol tester - jak nakoupit nejvýhodnější?