Diamantový les společenská hra v krabici 24 x 24 x 6 cm

Diamantový les společenská hra v krabici 24 x 24 x 6 cm

Diamantový les společenská hra v krabici 24 x 24 x 6 cm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 299 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Diamantový les společenská hra v krabici 24 x 24 x 6 cm - popis produktu

Proměňte se v trpaslíky v originální dětské hře od českého autora. Čeká vás napínavá pátrací akce v temném lese. Hledat budete čtyři barevné diamanty a pokud je jako první najdete právě vy, máte vyhráno. Jak ve hře vypadá temnota? Během jednoho tahu se vám bude odkrývat vždy jen několik málo políček, postupně je budete prozkoumávat a hledat drahokamy. Coby trpaslíci si v Diamantovém lese projdete štoly, skály, bažiny, objevíte poklady a potkáte také nevyzpytatelné rarášky. Chytře kombinuje strategii a procvičení paměti. Balení obsahuje: 81 herních dílků, 16 diamantů, 15 žetonů vybavení, 4 figurky trpaslíků, 4 stojánky k figurkám, 1 kostku s body, 1 kostku se symboly. Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností. Technické údaje: rozměry balení: 24 x 24 x 6 cm (v x š x h) vhodné pro děti od 5 let materiál: karton Obsah balení: 1 x společenská hra  Pokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.

Hra pro předškoláčky a školáčky, kteří v ní mohou uplatnit své první strategické úvahy a procvičit paměť.

Hráči v roli trpaslíků prochází temným lesem, prozkoumávají ho postupně, políčko po políčku. Musí dávat pozor na nebezpeční místa, jako jsou bažiny, štoly nebo místa, kde se mohou objevit překvapiví rarášci. POkud najdou 4 barevné diamanty, vyhrají.

Po paměti najděte jako první 4 barevné diamanty a máte vyhráno.

Obsah balení:

  • 81 herních dílků, 16 diamantů, 15 žetonů vybavení
  • 4 figurky trpaslíků, 4 stojánky k figurkám
  • kostka s body, kostka se symboly

Kupte dětem hru s trpaslíky!

Vhodné pro děti od 5 let Počet hráčů: 2-4 Průměrná délka hry: 15 min. Rozměr balení: 24,2 x 24,2 x 5,5 cm

Hra – Diamantový les

Trpaslíci dobře vědí, že diamanty jen za svitu luny najdou. A proto se nejodvážnější obyvatelé trpasličího města vydají za svitu měsíce do Diamantového lesa. V hustém lese je vidět sotva krok. Nezůstává jim teda nic jiného, než bloudit tmou, zakopávat o skály a brodit se močály. Ale pozor na rarášky, kteří se skrývají za stromy. Jeden nikdy neví, co mají skřítkové za lubem. Trpaslíci bloudí poslepu a po paměti temným lesem a snaží se najít 4 barevné diamanty. Obsahuje 81 herních dílků, 16 diamantů, 15 žetonů, 4 figurky trpaslíků se stojany, kostku s body a kostku se symboly. Hra je pro 2 - 4 hráče.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Hráči se v rolích skřítků snaží najít 4 barevné diamanty.

Tento produkt se nachází v kategorii Hračky pro děti, patří pod značku DINO, Dino Toys, Teddies, v nabídce prodejce Alza.cz, KnihyDobrovsky.cz, Market-24.cz, 4home.cz, Kokiskashop.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt Diamantový les společenská hra v krabici 24 x 24 x 6 cm lze nalézt mezi produkty ve skupině Společenské hry, patří pod značku DINO, Dino Toys, Teddies, v nabídce prodejce Alza.cz, KnihyDobrovsky.cz, Market-24.cz, 4home.cz, Kokiskashop.cz a je určen unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině Stolní hry, je v nabídce značky DINO, Dino Toys, Teddies, naleznete ho u prodejce Alza.cz, KnihyDobrovsky.cz, Market-24.cz, 4home.cz, Kokiskashop.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt Diamantový les společenská hra v krabici 24 x 24 x 6 cm označuje EAN kód 8590878623798.

Diamantový les společenská hra v krabici 24 x 24 x 6 cm - parametry produktu

Diamantový les společenská hra v krabici 24 x 24 x 6 cm - historie ceny a dostupnosti

Diamantový les společenská hra v krabici 24 x 24 x 6 cm - další zajímavé produkty

Diamantový les společenská hra v krabici 24 x 24 x 6 cm - jak nakoupit nejvýhodnější?