Eljet Dětské elektrické auto BMW 6GT černá

Eljet Dětské elektrické auto BMW 6GT černá

Eljet Dětské elektrické auto BMW 6GT černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 5 989 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Eljet Dětské elektrické auto BMW 6GT černá - popis produktu

Dětské elektrické auto BMW 6GT černá

Představujeme dětské autíčko. Jedná se o jednosedadlové dětské elektrické vozítko. Autíčko je výjimečné svým autentickým 'dospěláckým' designem, který nadchne snad všechny generace. Disponuje dvěma motory s výkonem 70 W, které umožní dosahovat rychlosti až 7 km/hod.

Luxusní vzhled

Originálu jako kdyby z oka vypadl. Design dětského autíčka je propracovaný do nejmenšího detailu tak, aby bylo dosaženo co nejvíce realistického vzhledu skutečného automobilu. Autentický tvar světel, moderní úprava sedačky, otevírací dveře či luxusně vyhlížející disky toto jen podtrhuje realističnost dětského modelu.

Zaostřeno na detail

Autíčko je vybaveno přehlednou palubní deskou, kde krom volantu a ovládacích tlačítek naleznete také USB vstup pro přehrání Vaší oblíbené muziky. Samozřejmostí je nožní pedál, kterým jezdec ovlivňuje výkon vozidla.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Dětské elektrické auto Dětské elektrické auto BMW 6GT:Hledáte poutavou hračku, která dokáže zabavit dítě na dlouhé hodiny? Dětské elektrické auto Eljet je ideální pro kluky i holky od 3 let. Auto Dětské elektrické auto BMW 6GT může uhánět rychlostí 7 km/h, jízda proto bude zábavná, ale především bezpečná. Vše má na starost elektromotor o výkonu 70 W. Vozítko je schopno na jediné nabití fungovat 120 min. Konstrukce vozítka Eljet váží 18 kg.Stěžejní vlastnosti elektrického auta Dětské elektrické auto BMW 6GT s koženou sedačkouVhodné pro děti vě věku od 3 letVozítko má maximální nosnost 30 kgDětské elektrické auto BMW 6GT může jet maximálně až 7 km/hNa jediné nabití vydrží v chodu 120 minBalení produktu obsahuje nabíječku s akumulátorem a dálkové ovládání. Neobsahuje baterie do klaksonu a ovladačeAutíčko má tvrdá plastová kolečka o velikosti přibližně 24,5 cm

Produkt Eljet Dětské elektrické auto BMW 6GT černá patří do skupiny produktů Elektrická auta, je v nabídce značky Eljet v nabídce e-shopu Alza.cz, Tera.cz, Sport365.cz.

Produkt Eljet Dětské elektrické auto BMW 6GT černá je označen EAN kódem 8594176635521.

Eljet Dětské elektrické auto BMW 6GT černá - parametry produktu

Eljet Dětské elektrické auto BMW 6GT černá - historie ceny a dostupnosti

Eljet Dětské elektrické auto BMW 6GT černá - další zajímavé produkty

Eljet Dětské elektrické auto BMW 6GT černá - jak nakoupit nejvýhodnější?