Eljet Dětské elektrické auto Audi RS TT

Eljet Dětské elektrické auto Audi RS TT

Eljet Dětské elektrické auto Audi RS TT

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 539 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Eljet Dětské elektrické auto Audi RS TT - popis produktu

Dětské elektrické auto Dětské elektrické auto Audi RS TT:Hledáte sofistikovanou hračku, kterou si dítě zamiluje? Pak je tady pro vás dětské elektrické auto Eljet. Autíčko dokáže jet maximální rychlostí 5 km/h, jízda proto bude zábavná, ale přesto bezpečná. Vše má na starost elektromotor s výkonem 50 W. Vozítko vydrží na jediné nabití jezdit 120 min. Při návrhu vozítka byly brány ohledy na to, aby ovládání zvládli i ti nejmenší řidiči a zároveň jízda byla co nejbezpečnější. V případě, že si ratolest na řízení sama netroufne, řešením je dálkové ovládání. Dětské elektrické auto Eljet disponuje dálkovým ovládáním pracujícím na frekvenci 2,4 Ghz, za pomoci kterého ovládáte autíčko za ně. Nosnost nabízeného modelu činí 30 kg. Balení kromě autíčka obsahuje také dálkový ovladač. Dětské elektrické auto Eljet je vhodné pro děti od 3 let. Celé vozítko váží 14,5 kg. Hlavní vlastnosti dětského elektrického auta Dětské elektrické auto Audi RS TT Ve vozítku si dítko bude připadat jako v reálném autě Vhodné pro děti vě věku od 3 let Dětské elektrické auto Eljet dokáže jet maximální rychlostí až 5 km/h Na jedno nabití dokáže jezdit 120 min Výkon motoru činí 50 W Rozměry modelu jsou 62 × 103 × 43,5 cm (d/h × š × v) Vozítko má maximální nosnost 30 kg Hmotnost elektrického autíčka Eljet činí 14,5 kg Barva: černá V balení se kromě auta nachází také dálkový ovladač

Luxusní vzhled

Originálu jako kdyby z oka vypadl. Design dětského autíčka je propracovaný do nejmenšího detailu tak, aby bylo dosaženo co nejvíce realistického vzhledu skutečného automobilu. Autentický tvar světel, moderní úprava sedačky, otevírací dveře či luxusně vyhlížející disky toto jen podtrhuje realističnost dětského modelu.

Zaostřeno na detail

Autíčko je vybaveno přehlednou palubní deskou, kde krom volantu a ovládacích tlačítek naleznete také USB vstup pro přehrání Vaší oblíbené muziky. Samozřejmostí je nožní pedál, kterým jezdec ovlivňuje výkon vozidla.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Produkt Eljet Dětské elektrické auto Audi RS TT patří do skupiny produktů Elektrická auta, je v nabídce značky Eljet v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt Eljet Dětské elektrické auto Audi RS TT popisuje EAN kód 8594176635347.

Eljet Dětské elektrické auto Audi RS TT - parametry produktu

Eljet Dětské elektrické auto Audi RS TT - historie ceny a dostupnosti

Eljet Dětské elektrické auto Audi RS TT - další zajímavé produkty

Eljet Dětské elektrické auto Audi RS TT - jak nakoupit nejvýhodnější?