Dětské elektrické auto Audi Q8 bílá

Dětské elektrické auto Audi Q8 bílá

Dětské elektrické auto Audi Q8 bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 339 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dětské elektrické auto Audi Q8 bílá - popis produktu

Dětské elektrické auto Dětské elektrické auto Audi Q8 bílá:Hledáte skutečně zajímavou hračku, kterou si dítě doopravdy zamiluje? Pak je tady pro vás dětské elektrické auto Eljet. Autíčko může jet maximálně 7 km/h, takže zaručí zábavu a bezpečí. O vše se stará zabudovaný elektromotor s výkonem 70 W. Na jedno jediné nabití vydrží vozítko v chodu 120 min. Při návrhu vozítka byly brány ohledy na to, aby ovládání zvládli i ti nejmenší řidiči a zároveň jízda byla co nejbezpečnější. Pokud si však děti na řízení zatím samy netroufnou, řešením je dálkové ovládání. Dětské elektrické autíčko Eljet je vybaveno dálkovým ovládáním pracujícím na frekvenci 2,4 Ghz, za pomoci kterého ovládáte autíčko za ně. Nosnost nabízeného modelu činí 30 kg. Balení kromě modelu auta obsahuje rovněž dálkový ovladač. Dětské elektrické auto Eljet je vhodné pro děti od 3 let. Celé vozítko váží 21 kg. Klíčové vlastnosti dětského elektrického auta Dětské elektrické auto Audi Q8 bílá Ve vozítku si dítko bude připadat jako v reálném autě Doporučeno pro děti ve věku od 3 let Dětské elektrické auto Eljet dosahuje rychlosti až 7 km/h Na jedno nabití vydrží v provozu 120 min Výkon motoru činí 70 W Model auta měří 66 × 108 × 55 cm (d/h × š × v) Vozítko má maximální nosnost 30 kg Hmotnost elektrického autíčka Eljet činí 21 kg Barva: bílá Balení obsahuje kromě autíčka dálkový ovladač

Produkt Dětské elektrické auto Audi Q8 bílá patří do skupiny produktů Elektrická auta, je v nabídce značky Eljet v nabídce e-shopu Sport365.cz, Alza.cz.

Produkt Dětské elektrické auto Audi Q8 bílá je označen EAN kódem 8594176635576.

Dětské elektrické auto Audi Q8 bílá - parametry produktu

Dětské elektrické auto Audi Q8 bílá - historie ceny a dostupnosti

Dětské elektrické auto Audi Q8 bílá - další zajímavé produkty

Dětské elektrické auto Audi Q8 bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?