LAMPS - Vrtačka na baterie Drill set 3ks

LAMPS - Vrtačka na baterie Drill set 3ks

LAMPS - Vrtačka na baterie Drill set 3ks

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 189 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LAMPS - Vrtačka na baterie Drill set 3ks - popis produktu

Vrtačka s nástavci

Vrtačka s pravým a levým chodem, která je zmenšeninou těch, které používají dospěláci, je připravena jako hračka pro malé kluky, kteří se chtějí seznámit s tímto užitečným nářadím.

Obsah balení:

  • vrtačka
  • vrták, šroubovák plochý a křížový

Rozšiřte nářadí Vašich chlapců o nový příhodný nástroj!

Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast Velikost vrtačky: 22 x 18 x 5 cm Baterie: 2x AA (nejsou součástí)

Dětské nářadí Dětská vrtačka na baterie: Každého malého opraváře potěšíte vrtačkou na baterie Qidian. Dětská vrtačka Qidian disponuje třemi nástavci, které snadno vyměníte podle potřeby. Po stisknutí tlačítka začne vrtačka Qidian vydávat reálné zvuky vrtačky a hlavice se začne otáčet. Hračka je vhodná pro děti od 3 let. Klíčové vlastnosti Qidian vrtačky na baterieVrtačka vydává zvuky a hlavice se otáčíNa výběr ze 3 nástavcůNapájení na 2 AA baterieVhodná pro děti od 3 let

LAMPS - Vrtačka na baterie Drill set 3ks Vrtačka na baterieVrtačka na baterie s dvěma náhradními vrtáky. Napájení na 2x AA baterie (nejsou součástí balení)Rozměry vrtačky: 21 x 19 cmStáří 3+

Tento produkt naleznete ve skupině Nářadí na zahradu od značky Lamps v nabídce e-shopu Alza.cz, 4kids.cz a je designován male.

Produkt LAMPS - Vrtačka na baterie Drill set 3ks patří do skupiny produktů Baterie AA od značky Lamps, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, 4kids.cz a je navržen male.

Tento produkt se nachází v kategorii Dětské nářadí, vyrábí jej značka Lamps, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, 4kids.cz a je designován male.

Produkt LAMPS - Vrtačka na baterie Drill set 3ks je označen EAN kódem 8592386022346.

LAMPS - Vrtačka na baterie Drill set 3ks - parametry produktu

LAMPS - Vrtačka na baterie Drill set 3ks - historie ceny a dostupnosti

LAMPS - Vrtačka na baterie Drill set 3ks - další zajímavé produkty

LAMPS - Vrtačka na baterie Drill set 3ks - jak nakoupit nejvýhodnější?