DETOA - Detoa Magnetické divadlo Hrad

DETOA - Detoa Magnetické divadlo Hrad

DETOA - Detoa Magnetické divadlo Hrad

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 279 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DETOA - Detoa Magnetické divadlo Hrad - popis produktu

Stavebnice Detoa Magnetické divadlo - Hrad:   Krásně zpracované stolní divadlo v designu hradu je tou správnou volbou pro uspořádání opravdového loutkového představení! V balení najdete dvě scény a pět loutek vybavených magnetem, díky němuž se po pódiu pohybují zdánlivě samostatně. Potěší všechny děti, které milují pohádky a rády vymýšlejí své vlastní příběhy. Tato povedená hračka vaše dítě nejenom zabaví, ale podpoří i rozvoj jeho fantazie. Doplňující informace:Velikost:33,5 × 20 × 3,5 cmObsah balení:Magnetické divadlo2 scény5 loutekHračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Magnetické divadlo Hrad je výborná zábava pro malé i velké. Ve figurkách je vlepený magnet který se přitahuje k magnetu ve vodítku.Hra rozvíjí dětskou fantazii a kreativitu při vymýšlení vlastních pohádkových příběhů.Výrobek splňuje požadavky EU na bezpečnost hraček a je vhodný pro děti od 3 let.Technické údaje:Roky 03Obsah balení:Divadlo Hrad magnetické dřevěné s figurkami v krabici 33,5x20x3,5cmPokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností.

Magnetické divadlo Hrad obsahuje podstavce, dvoje kulisy z tvrdého papíru, dvoje vodící hůlky v a 5 dřevěných figurek. Rozměry: 20,5 x 33 x 4 cm

Tento produkt se nachází v kategorii Kreativní hračky, vyrábí jej značka Detoa, Teddies, naleznete jej v e-shopu Market-24.cz, Alza.cz, Kokiskashop.cz.

Produkt DETOA - Detoa Magnetické divadlo Hrad je označen EAN kódem 8593547080021.

DETOA - Detoa Magnetické divadlo Hrad - parametry produktu

DETOA - Detoa Magnetické divadlo Hrad - historie ceny a dostupnosti

DETOA - Detoa Magnetické divadlo Hrad - další zajímavé produkty

DETOA - Detoa Magnetické divadlo Hrad - jak nakoupit nejvýhodnější?