Dermacol Tělové mléko urychlující opálení Solar Bronze (Body Bronze Accelerator) 200 ml

Dermacol Tělové mléko urychlující opálení Solar Bronze (Body Bronze Accelerator) 200 ml - popis produktu

Opalovací mléko DERMACOL Solar Bronze Tělové mléko urychlující opálení 200 ml: Léty ověřené kosmetické značce DERMACOL můžete důvěřovat i při opalování. Toto tělové mléko hloubkově hydratuje a vyživuje pleť. Díky obsahu vitamínu E, betakarotenu, pečujících olejů a másel regeneruje a ulevuje pleti při opalování. Navíc mléko Solar Bronze urychluje a zintenzivňuje opálení a prodlužuje jeho délku. A všechny milovníky sladkých vůní jistě potěší jemná parfemace pomeranče s čokoládou.  Klíčové vlastnosti tělového mléka DERMACOL Solar Bronze - urychlující opálení 200 ml Tělové mléko bez UV ochrany Vhodné jako péče po opalování, ale i při něm Mléko Solar Bronze urychluje a zintenzivňuje opálení Složení obohaceno o betakaroten, vitamín E, pečující oleje a bambucké máslo Regeneruje a zklidňuje Vhodné pro všechny typy pleti  Tělové mléko DERMACOL s jemnou vůní pomeranče a čokolády Použití: Mléko rovnoměrně rozetřete na pokožku před opalováním pro zvýšení efektu opálení. Před opalováním na sluníčku ještě použijte ochranný opalovací krém s UV faktorem podle fototypu vaší pokožky (před aplikací SOLAR BRONZE).

Podporuje a urychluje opálení Zintenzivňuje proces tvorby pigmentu Prodlužuje bronzový vzhled pokožky Regeneruje pokožku a působí proti předčasnému stárnutí snadno se nanáší a rychle se vstřebává Provoní pokožku směsí čokolády a pomeranče Nanáší se na celé tělo před použitím solária nebo před opalovánímna přímém slunci Obsahuje Vitamin E, meruňkový olej, bambucké máslo,avokádový olej, Unipertan , makadamiový , karotenový olej

Produkt Dermacol Tělové mléko urychlující opálení Solar Bronze (Body Bronze Accelerator) 200 ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Pleťové krémy, je v nabídce značky DERMACOL v nabídce e-shopu Krasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz, Alza.cz a je určen , unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině Tělový krém, patří značce DERMACOL, naleznete jej v e-shopu Krasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz, Alza.cz a je navržen , unisex.

Produkt Dermacol Tělové mléko urychlující opálení Solar Bronze (Body Bronze Accelerator) 200 ml patří do skupiny produktů Tělové mléko od značky DERMACOL, naleznete ho u prodejce Krasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz, Alza.cz a je přizpůsoben , unisex.

Produkt Dermacol Tělové mléko urychlující opálení Solar Bronze (Body Bronze Accelerator) 200 ml je označen EAN kódem 8595003117456.

Dermacol Tělové mléko urychlující opálení Solar Bronze (Body Bronze Accelerator) 200 ml - parametry produktu

Objem / hmotnost200 ml
Typ pokožkypro všechny typy pokožky
PoužitíMléko rovnoměrně rozetřete na pokožku před opalováním pro zvýšení efektu opálení. Před opalováním na sluníčku ještě použijte ochranný opalovací krém s UV faktorem podle fototypu vaší pokožky (před aplikací SOLAR BRONZE).
KategorieKrémy, Pleťové krémy, Mléka, Opalování, Tělový krém, Tělové mléko, Tělová mléka, Pleťová kosmetika, Tělová kosmetika, Tělová kosmetika -, Přípravky na opalování, Opalovací krémy, Opalovací přípravky, Opalovací kosmetika, Pleťová kosmetika na opalování
ZnačkaDERMACOL
Určení, unisex
E-shopKrasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz, Alza.cz
EAN8595003117456

Dermacol Tělové mléko urychlující opálení Solar Bronze (Body Bronze Accelerator) 200 ml - historie ceny a dostupnosti

Dermacol Tělové mléko urychlující opálení Solar Bronze (Body Bronze Accelerator) 200 ml - další zajímavé produkty

Dermacol Tělové mléko urychlující opálení Solar Bronze (Body Bronze Accelerator) 200 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?