Dermacol Omlazující maska s kaviárem (Gold Elixir Caviar Face Mask) 2 x 8 g

Dermacol Omlazující maska s kaviárem (Gold Elixir Caviar Face Mask) 2 x 8 g

Dermacol Omlazující maska s kaviárem (Gold Elixir Caviar Face Mask) 2 x 8 g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 48 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dermacol Omlazující maska s kaviárem (Gold Elixir Caviar Face Mask) 2 x 8 g - popis produktu

Pleťová maska DERMACOL Gold Elixir Caviar Mask 2x 8 g: Hloubková omlazující krémová maska s výtažkem z kaviáru obnovuje buněčnou strukturu pleti a zpomaluje proces stárnutí. Změna je ihned účinná a viditelná. Jemná textura bohatá na proteiny dodává pleti energii, zlepšuje přirozené funkce pleti a schopnost udržovat vlhkost. Vrací jí jasný a zářivý vzhled.Omlazující maska s kaviáremHloubková omlazující krémová maska s výtažkem z kaviáru obnovuje buněčnou strukturu pleti a zpomaluje proces stárnutí. Změna je ihned účinná a viditelná. Jemná textura bohatá na proteiny dodává pleti energii, zlepšuje přirozené funkce pleti a schopnost udržovat vlhkost. Vrací jí jasný a zářivý vzhled. Pleťová maska zpevňuje kontury obličeje a podporuje elasticitu a pevnost pokožky. Kaviár hluboce pleť hydratuje a regeneruje, dodává energii a svěžest. Výsledkem je na první pohled zdravá pleť s přirozeným tónem. Věnujte odpovídající péči své pleti a ona vám to vrátí svojí krásou! Zakoupit lze minimálně 2 kusy omlazující masky.ÚčinkyPleťová maska hloubkově omlazujeObnovuje buněčnou strukturu pletiZpomaluje proces stárnutí pletiDodává pleti energii, zlepšuje její přirozené funkceZvyšuje schopnost udržovat vlhkostVrací pleti jasný a zářivý vzhledZpevňuje kontury obličeje a podporuje elasticitu pletiAktivní látkyKaviár - je 100% přírodní, komplexně působící látka, která dokáže v kosmetice mnohonásobně převýšit účinky ostatních běžně využívaných látek, obsahuje především vitamíny A a D, které omezují tvorbu vrásek, výrazně regenerují pleť  a působí proti účinkům volných radikálů, dále obsahuje aminokyseliny a proteiny, odpovídající za správný vývoj kožních buněk a hydrataci pokožkyTyp pleti:Pro všechny typy pleti.Použití:Naneste silnou vrstvu na obličej, krk a dekolt s vynecháním očních partií. Nechte působit 15-20 minut. Masku odstraňte navlhčeným vatovým tampónem, pleť následně ošetřete krémem Dermacol GOLD ELIXIR. Masku používejte jednou až dvakrát týdně.Hmotnost:2 x 8 g

Gold Elixir omlazující maska s kaviárem. Hloubková omlazující krémová maska s výtažkem z kaviáru, která obnovuje buněčnou strukturu pleti a zpomaluje proces stárnutí. Jemná textura bohatá na proteiny dodává pleti energii, zlepšuje přirozené funkce pleti a schopnost udržovat vlhkost a navrací jí zářivý vzhled. Zpevňující kaviárová pleťová maska  je bohatá také na aminokyseliny a omega 3 a 6 mastné kyseliny, napomáhající obnově buněk.

Krémová maska okamžitě hloubkově omladí a zregeneruje pleť a vrací jí zářivý vzhled. Před aplikací masky doporučujeme provést peeling . Pleť následně ošetříme denním či nočním krémem řady Gold Elixir . Masku doporučujeme používat jednou až dvakrát týdně.

Tento produkt se nachází v kategorii Pleťové krémy, je v nabídce značky DERMACOL v nabídce e-shopu Alza.cz a je určen .

Produkt Dermacol Omlazující maska s kaviárem (Gold Elixir Caviar Face Mask) 2 x 8 g lze nalézt mezi produkty ve skupině Pleťové masky od značky DERMACOL, naleznete ho u prodejce Alza.cz a je vhodný .

Produkt Dermacol Omlazující maska s kaviárem (Gold Elixir Caviar Face Mask) 2 x 8 g má přiřazen EAN kód 8595003931519.

Dermacol Omlazující maska s kaviárem (Gold Elixir Caviar Face Mask) 2 x 8 g - parametry produktu

Objem / hmotnost16 ml (2x8)
Typ pokožkyPro všechny typy pleti
SloženíAqua, Paraffinum Liquidum, Cetyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Cera Alba, Propylene Glycol, Glycine Soja Oil, Glyceryl Stearate, Sucrose Laurate, Caviar Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Tocopherol, Caprylic/capric Triglyceride, Alaria Esculenta Extract, Peg-40 Sorbitan Peroleate, Peg-40 Stearate, Triethanolamine, Carbomer, Alcohol, Bht, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, Disodium Edta, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Parfum, Glycerin, Leuconostoc/radish Root Ferment Filtrate.
BenefityProti vráskám. Krémová, extra účinná maska. Obohacená o výtažky z kaviáru. Dermatologicky testováno.
VýsledekPleť je hloubkově omlazená, zvláčněná, projasněná a plná energie.
PoužitíNanášíme silnou vrstvu na obličej, krk a dekolt s vynecháním očních partií. Necháme působit 15-20 minut. Masku odstraníme navlhčeným vatovým tampónem. Pleť následně ošetříme krémem z řady Gold Elixir. Masku doporučujeme používat jednou až dvakrát týdně.
KategorieKrémy, Masky, Pleťové krémy, Pleťové masky
ZnačkaDERMACOL
Určení
E-shopAlza.cz
EAN8595003931519

Dermacol Omlazující maska s kaviárem (Gold Elixir Caviar Face Mask) 2 x 8 g - historie ceny a dostupnosti

Dermacol Omlazující maska s kaviárem (Gold Elixir Caviar Face Mask) 2 x 8 g - další zajímavé produkty

Dermacol Omlazující maska s kaviárem (Gold Elixir Caviar Face Mask) 2 x 8 g - jak nakoupit nejvýhodnější?