Dermacol - Aroma Ritual - sprchový gel – černá třešeň - 250 ml

Dermacol - Aroma Ritual - sprchový gel – černá třešeň - 250 ml

Dermacol - Aroma Ritual - sprchový gel – černá třešeň - 250 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 59 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dermacol - Aroma Ritual - sprchový gel – černá třešeň - 250 ml - popis produktu

Sprchový gel DERMACOL Aroma Ritual Black Cherry Energizing Shower Gel 250 ml: Sprchový gel Aroma Ritual v sobě spojuje nádhernou vůni šťavnatých zralých třešní a blahodárný vliv extraktu z třešňových květů. Jemná pěna důkladně čistí pokožku těla od nečistot, přebytečného kožního mazu a odumřelé kůže a zanechává ji jemnou, pružnou a nádherně provoněnou. Tento přípravek je možné zakoupit nejméně po dvou a více kusech. Sprchový gel Aroma Ritual v sobě spojuje nádhernou vůni šťavnatých zralých třešní a blahodárný vliv extraktu z třešňových květů. Jemná pěna důkladně čistí pokožku těla od nečistot, přebytečného kožního mazu a odumřelé kůže a zanechává ji jemnou, pružnou a nádherně provoněnou. Dopřejte si příjemný zážitek z každodenní koupele! Sprchový gel pokožku spolehlivě čistí a dodává jí hydrataci i potřebné živiny. Posiluje její obranyschopnost a chrání pokožku před vnějšími škodlivými vlivy. Sladká vůně třešní a osvěžující vůně třešňových květů má povzbuzující účinky na tělo i duši, dodává energii a přináší dobrou náladu. Probudí vaše smysly a příjemně vás naladí do nového dne nebo k nočnímu odpočinku. Užívejte si příjemné relaxační sprchování s jemným sprchovým gelem!Aktivní látky: Extrakt z třešňových květů - dodává pokožce hydrataci, chrání ji před vnějšími škodlivými vlivy a působí povzbudivě. Vůně zralých třešní - nádherně pokožku provoní a osvěží. Typ pokožky: Pro všechny typy pokožky. Použití: Nanášejte na mokrou pokožku a jemně napěňte. Po umytí důkladně opláchněte. Objem: 250 ml

Povzbuzující sprchový gel Aroma Ritual s extraktem z květů třešně šetrně čistí pokožku těla, zanechává ji svěží a zvláčněnou. Svěží vůně šťavnatých třešní má povzbuzující účinky na tělo i duši, dodává energii a přináší dobrou náladu.

Produkt Dermacol - Aroma Ritual - sprchový gel – černá třešeň - 250 ml patří do skupiny produktů Sprchové gely, patří značce DERMACOL, naleznete jej v e-shopu Alza.cz a je přizpůsoben .

Produkt Dermacol - Aroma Ritual - sprchový gel – černá třešeň - 250 ml je označen EAN kódem 8595003104111.

Dermacol - Aroma Ritual - sprchový gel – černá třešeň - 250 ml - parametry produktu

Objem / hmotnost250 ml
Typ pokožkyPro všechny typy pokožky
SloženíAQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, GLYCERIN, COCAMIDE DEA, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PARFUM, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, SODIUM CHLORIDE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, TOCOPHEROL, PRUNUS LANNESIANA FLOWER EXTRACT, POLYQUATERNIUM-7, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, BUTYLENE GLYCOL, CITRIC ACID, ASCORBIC ACID, MALIC ACID, LACTIC ACID, BENZYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, CI 17200.
BenefityDermatologicky testováno – s extraktem z květů třešně
VýsledekSvěží, vláčná pokožka provoněná třešněmi.
PoužitíNaneste na pokožku těla, nechte zpěnit a poté opláchněte.
KategorieKvětiny, Květy, Sprchové gely
ZnačkaDERMACOL
Určení
E-shopAlza.cz
EAN8595003104111

Dermacol - Aroma Ritual - sprchový gel – černá třešeň - 250 ml - historie ceny a dostupnosti

Dermacol - Aroma Ritual - sprchový gel – černá třešeň - 250 ml - další zajímavé produkty

Dermacol - Aroma Ritual - sprchový gel – černá třešeň - 250 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?