DEOKORK Zahradní teakové křeslo ROSALINE

DEOKORK Zahradní teakové křeslo ROSALINE

DEOKORK Zahradní teakové křeslo ROSALINE

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 11 280 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DEOKORK Zahradní teakové křeslo ROSALINE - popis produktu

Masivní křeslo ROSALINE vyrobené z kvalitního indonéského teaku. Dopřejte si odpočinek v domácím prostředí, pohodlně se usaďte a relaxujte s Rosaline. Na špičkové úrovni je především dílenské zpracování, pevné čepované spoje a zesílená konstrukce. Zahradní křeslo ROSALINE je populární nejenom svojí pevností a stabilitou, ale i pro elegantní vzhled. Součástí jsou i pohodlné polstry. Nohy jsou chráněny plastovými krytkami. Ošetřeno teakovým olejem. Výška celkem: 950, Šířka celkem: 760, Hloubka celkem: 860, Hmotnost: 20, Materiál: teak, Stohovatelnost: ne, Polohovatelnost: ne, Poduška: ano

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní židle, je v nabídce značky DEOKORK v nabídce e-shopu i-zahradninabytek.cz.

Produkt DEOKORK Zahradní teakové křeslo ROSALINE lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní křesla, patří pod značku DEOKORK, v nabídce prodejce i-zahradninabytek.cz.

DEOKORK Zahradní teakové křeslo ROSALINE - parametry produktu

DEOKORK Zahradní teakové křeslo ROSALINE - historie ceny a dostupnosti

DEOKORK Zahradní teakové křeslo ROSALINE - další zajímavé produkty

DEOKORK Zahradní teakové křeslo ROSALINE - jak nakoupit nejvýhodnější?