DEOKORK Zahradní ratanová sestava MIRABELLA II

DEOKORK Zahradní ratanová sestava MIRABELLA II

DEOKORK Zahradní ratanová sestava MIRABELLA II

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 48 340 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DEOKORK Zahradní ratanová sestava MIRABELLA II. - popis produktu

Zahradní ratanová sestava MIRABELLA z přírodního broušeného ratanu cubu . Set se skládá:  2x křeslo (74x74x72cm) 1x sofa (156x74x72cm)  1x stůl BOB z recyklovaného teaku 140x70x45cm   Broušený ratan je ponechán v přírodním stavu. Ratan cubu se vyznačuje vysokou pevností a odolností. Na omak působí velice příjemně. Ratan je bezúdržbový a velmi odolný vůči povětrnostním podmínkám. Součástí je i kvalitní pohodlné polstrování. Sestava obsahuje: 1x Zahradní ratanové křeslo MIRABELLA Materiál: přírodní ratan, Výška celkem: 740, Obsahuje: 2x křeslo, sofa, stolek, Rozměr stolu: 1400 x 700 x 450, Rozměr křesla/židle: 740 x 740 x 720, Rozměr 2-místné lavice/pohovky: 1560 x 740 x 720, Polstrování: ano

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní křesla, patří pod značku DEOKORK, v nabídce prodejce i-zahradninabytek.cz.

Produkt DEOKORK Zahradní ratanová sestava MIRABELLA II lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní sety, patří značce DEOKORK, naleznete jej v e-shopu i-zahradninabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Ratanová křesla, patří pod značku DEOKORK, v nabídce prodejce i-zahradninabytek.cz.

DEOKORK Zahradní ratanová sestava MIRABELLA II. - parametry produktu

DEOKORK Zahradní ratanová sestava MIRABELLA II. - historie ceny a dostupnosti

DEOKORK Zahradní ratanová sestava MIRABELLA II. - další zajímavé produkty

DEOKORK Zahradní ratanová sestava MIRABELLA II. - jak nakoupit nejvýhodnější?