DeltaPlus AIR COLTAN kšilt Bezpečnostní čepice světle šedá

DeltaPlus AIR COLTAN kšilt Bezpečnostní čepice světle šedá

DeltaPlus AIR COLTAN kšilt Bezpečnostní čepice světle šedá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 374 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DeltaPlus AIR COLTAN kšilt Bezpečnostní čepice světle šedá - popis produktu

Představujeme vám Ochrannou čepici AIR COLTAN - váš spolehlivý partner pro ochranu před nárazy a zraněními při práci s konstrukcemi a pracovními stroji. Tato čepice je navržena s ohledem na vaši bezpečnost a pohodlí, ať už jste kdekoli na pracovišti. Ochranná čepice AIR COLTAN je vyrobena z vysoce prodyšného polyesterového/bavlněného materiálu a síťovinové textilie, což zajišťuje optimální cirkulaci vzduchu a pohodlí i při dlouhých pracovních hodinách. Podšívka z polyethylenu a komfortního materiálu EVA poskytuje další vrstvu ochrany a zvyšuje váš komfort během nošení. Jedním z klíčových prvků Ochranné čepice AIR COLTAN je skořepina, která je navržena tak, aby efektivně absorbovala nárazy a chránila váš mozek a lebku před možnými zraněními. Je důležité si uvědomit, že tato čepice není určena k ochraně před pádem předmětů, ale spíše k ochraně před nárazy způsobenými prací v prostředí s konstrukcemi a pracovními stroji. Díky svému inovativnímu designu a vysoké úrovni ochrany je Ochranná čepice AIR COLTAN ideální volbou pro všechny, kteří kladou důraz na bezpečnost a komfort při práci. Nechte svou práci bezpečnou a příjemnou s Ochrannou čepicí AIR COLTAN. 3 různé barvy a 3 různé délky kšiltu: 3cm, 5cm nebo 7 cm. Nastavitelná velikost pomocí přezky 55/62 cm. Čepice nenahrazuje pracovní bezpečnostní přilbu !!!   Ochranná čepice AIR COLTAN stylu baseball proti nárazu

Produkt DeltaPlus AIR COLTAN kšilt Bezpečnostní čepice světle šedá patří do skupiny produktů Pracovní světla, patří pod značku DeltaPlus, ve velikosti 7cm, barevné provedení je šedá, žlutá, v nabídce prodejce Inzep.cz.

DeltaPlus AIR COLTAN kšilt Bezpečnostní čepice světle šedá - parametry produktu

Hmotnost0,194 kg
Top kvalita1
Povolání Logistika1
Povolání Lehký průmysl1
Povolání Řemeslnictví1
žlutá1
šedá1
Délka kšiltu - BAD7cm
Délka kšiltu7cm
Barvašedá
Barvažlutá
Barvašedá/žlutá
89/686/EEC-kategorie OOPP3
Nastavení obvodu hlavypřezka
Hmotnost přilby200
EN812 - Průmyslové přilby chránící při nárazu hlavou1
Velikost7cm
KategorieSvětla, Čepice, Přilby, Pracovní světla
ZnačkaDeltaPlus
Velikost7cm
Barvašedá, žlutá
E-shopInzep.cz

DeltaPlus AIR COLTAN kšilt Bezpečnostní čepice světle šedá - historie ceny a dostupnosti

DeltaPlus AIR COLTAN kšilt Bezpečnostní čepice světle šedá - další zajímavé produkty

DeltaPlus AIR COLTAN kšilt Bezpečnostní čepice světle šedá - jak nakoupit nejvýhodnější?