Delphin Zakrmovací lopatka Target

Delphin Zakrmovací lopatka Target

Delphin Zakrmovací lopatka Target

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 337 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Delphin Zakrmovací lopatka Target - popis produktu

Lopatka Delphin TARGET je výborným a neocenitelným pomocníkem na zakrmování.  Lopatka Delphin TARGET je výborným a neocenitelným pomocníkem na zakrmování. Tato dvoudílná lopatka, která se dělí na rukojeť (carbon + pěna) a naběračku (odolný plast), je rozebíratelná díky silnému závitu. Je vyrobena z lehčených materiálů, a to výrazně snižuje svalovou únavu i při delším zakrmování. Lopatka je ukončená popruhem. Dostupná ve 3 velikostech, aby dokonale vyhovovala každému rybářovi. Malá: Celková délka s rukojetí: 43cm Rozměr naběračky: 14cm Hmotnost: 0,18kg Střední: Celková délka s rukojetí: 48cm Rozměr naběračky: 21cm Hmotnost: 0,20kg Velká: Celková délka s rukojetí: 55cm Rozměr naběračky: 26,5cm Hmotnost: 0,22kg

Produkt Delphin Zakrmovací lopatka Target lze nalézt mezi produkty ve skupině Zakrmovací lopatky, patří značce Delphin, naleznete ho u prodejce Chytapust.cz.

Delphin Zakrmovací lopatka Target - parametry produktu

Delphin Zakrmovací lopatka Target - historie ceny a dostupnosti

Delphin Zakrmovací lopatka Target - další zajímavé produkty

Delphin Zakrmovací lopatka Target - jak nakoupit nejvýhodnější?