Delphin Rolnička s plastovým klipem 1ks - vel.22

Delphin Rolnička s plastovým klipem 1ks - vel.22

Delphin Rolnička s plastovým klipem 1ks - vel.22

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 23 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Delphin Rolnička s plastovým klipem 1ks - vel.22 - popis produktu

Rolnička Delphin Rolnička s plastovým klipem 22mm: Rolnička Delphin představuje tradiční doplněk do rybářské výbavy, a to především pro všechny rybáře, kteří loví sumce. Okamžitě detekuje záběr, a to díky dvěma velmi jemným pružinkám. Opatřená je plastovým kolíčkem, a je tak vhodná pro použití na jemnější blanky prutů. Zvonek se dvěma rolničkami jednoduše připnete na blank ideálně v jeho horní polovině a jakmile dojde k záběru, rolnička vás o tom informuje svým zvukovým signálem. Rolničku Delphin můžete využít také při lovu úhořů a dalších druhů ryb. Klíčové vlastnosti rolničky s plastovým klipem Delphin 22 mmRolnička vhodná při lovu sumců a úhořůOkamžitě detekuje záběrDíky plastovému kolíčku je ideální na jemnější blanky prutůVelmi snadné použitíBarevné provedení: zeleno-stříbrné Průměr:22 mm

Tradiční pomůcka mnoha rybářů, kterou hojně využívají zejména sumcaři. Díky dvěma velmi jemným pružinkám je detekce záběru okamžitá. Tento typ má plastový kolíček, který je vhodný na jemnější blanky prutů. Tradiční pomůcka mnoha rybářů, kterou hojně využívají zejména sumcaři. Díky dvěma velmi jemným pružinkám je detekce záběru okamžitá. Tento typ má plastový kolíček, který je vhodný na jemnější blanky prutů. Zvonek se dvěma rolničkami na blank připněte, ideálně v jeho horní polovině a čekejte na vytoužený zvuk. Rolničky si však najdou uplatnění i při lovu úhořů, či jiných druhů ryb. V balení naleznete 1 zvonek.

Produkt Delphin Rolnička s plastovým klipem 1ks - vel.22 má EAN kód 8586018463355.

Delphin Rolnička s plastovým klipem 1ks - vel.22 - parametry produktu

Delphin Rolnička s plastovým klipem 1ks - vel.22 - historie ceny a dostupnosti

Delphin Rolnička s plastovým klipem 1ks - vel.22 - další zajímavé produkty

Delphin Rolnička s plastovým klipem 1ks - vel.22 - jak nakoupit nejvýhodnější?