DeLonghi PAC N82 ECO Pinguino bílá

DeLonghi PAC N82 ECO Pinguino bílá

DeLonghi PAC N82 ECO Pinguino bílá

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DeLonghi PAC N82 ECO Pinguino bílá - popis produktu

DeLonghi PAC N82 ECO Pinguino bílá

Většinu života trávíme v interiéru, např. doma, v kanceláři nebo v obchodě. Abychom se v místnosti cítili příjemně, hraje důležitou roli regulace její teploty. V létě mohou teploty někdy vystoupat až nad 30 °C, což je v obytných prostorách rychle vnímáno jako nepříjemné. Mobilní klimatizace PAC N82 ECO z řady Pinguino od společnosti DeLonghi představuje rychlou, účinnou a efektivní nápravu. Použité chladivo R290 je čistě přírodní plyn, který neobsahuje žádné toxiny ani škodlivé látky. Spotřebič se snadno a pohodlně ovládá díky soft-touch displeji a dálkovému ovládání. Vnímané teploty se mohou často lišit od skutečně naměřených teplot. Rozhodující roli zde hraje odpovídající vlhkost. Inovativní technologie Real Feel společnosti De''Longhi automaticky reguluje teplotu a vlhkost a vytváří tak optimální pocitové klima. Pinguino PAC N82 ECO má samostatnou funkci ventilace se 3 úrovněmi ventilace a pomocí funkce Silent lze snížit rychlost ventilace a minimalizovat objem spotřebiče. Díky samostatné funkci odvlhčování lze klimatizaci používat také jako plnohodnotný odvlhčovač vzduchu. Vestavěný hygrostat a kondenzační čerpadlo umožňují nepřetržitý provoz i ve vlhkém ročním období. Systém recyklace kondenzátu v klimatizační jednotce Pinguino PAC N82 ECO přivádí kondenzovanou vodu zpět do chladicího okruhu, aby ochlazovala kondenzátor. Integrovaný filtr odstraňuje ze vzduchu pyl, prach a drobné částice nečistot. Mezi další funkce patří systém automatické diagnostiky poruch. Pokud se na spotřebiči oproti očekávání vyskytnou závady, zobrazí se technikovi na displeji a závady lze rychleji odstranit. Rukojeti a kolečka usnadňují přepravu. Specifikace:

Energetické údaje Jmenovitý výkon v režimu chlazení 2,4 kW Třída energetické účinnosti chlazení A (A+++ - D) Koeficient výkonu v režimu chlazení: 2,6 (EER) Spotřeba v režimu chlazení: 0,9 kWh BTU/h 9400,0 Chladivo R290 Maximální hlučnost 63 dB(A) Maximální velikost místnosti Objem: 80 m3 Ovládání jemným dotykem Cirkulace vzduchu Minimálně 250 m3/h Střední 310 m3/h Maximální 350 m3/h Napájení Výkon 900 W Napětí Od: 220 V, do: 240 V Frekvence 50 Hz Funkce Funkce větrání, funkce odvlhčování Odvlhčovací výkon 32 l/D Funkce chlazení vzduchu Funkce Dálkové ovládání, časovač, filtr, pokojový termostat Instalační okenní tryska Délka hadice odsávaného vzduchu 1,2 m Vnější průměr hadice odsávaného vzduchu 13 cm Další informace 3 úrovně větrání, systém Silent, technologie Real Feel, prachový filtr Transportní kolečka, transportní/tažné rukojeti Rozměry Šířka: 44,9 cm x výška: 75 cm x hloubka/délka: 39,5 cm Hmotnost 30 kg

 

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Produkt DeLonghi PAC N82 ECO Pinguino bílá má přiřazen EAN kód 8004399512344.

DeLonghi PAC N82 ECO Pinguino bílá - parametry produktu

DeLonghi PAC N82 ECO Pinguino bílá - historie ceny a dostupnosti

DeLonghi PAC N82 ECO Pinguino bílá - další zajímavé produkty

DeLonghi PAC N82 ECO Pinguino bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?