Vivaco Dárková kazeta Gentleman - balzám po holení, krém, sprchový gel #2728752

Vivaco Dárková kazeta Gentleman - balzám po holení, krém, sprchový gel #2728752

Vivaco Dárková kazeta Gentleman - balzám po holení, krém, sprchový gel #2728752

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 329 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Vivaco Dárková kazeta Gentleman - balzám po holení, krém, sprchový gel - popis produktu

Dárkový set gentleman voda po holení+krém+gel VIVACO 100+100+200 ml Dárkové balení pánské kosmetiky jistě potěší každého muže. Kosmetika s luxusní vůní je plná mužných esencí. Dárkový balíček Gentleman obsahuje: GENTLEMAN Balzám po holení 100 ml Balzám pokožku po holení zklidňuje a regeneruje. Zanechává ji jemnou, hydratovanou a mužně voňavou. Balzám obsahuje allantoin a aloe vera.  GENTLEMAN Sprchový gel 2v1 200 ml Sprchový gel 2v1 důkladně odstraňuje veškeré nečistoty z celého těla i vlasů, k pokožce je citlivý a nevysušuje ji. GENTLEMAN Posilující pleťový krém 100 ml Posilující krém pleť hydratuje, omlazuje a vyhlazuje. Lehce se vstřebává a zabraňuje tvorbě vrásek. Díky vitamínu E a kyselině hyaluronové získá pleť pevnost a odolnost vůči známkám únavy a stárnutí. Je vhodný pro všechny typy pleti. Složení GENTLEMAN Sprchový gel 2v1 200 ml Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin, Cocamide Mea, Panthenol, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Limonene, Lonalool, Citronellol, Coumarin, Geraniol, CI19140, CI17200, CI42090, CI16255 GENTLEMAN Balzám po holení 100 ml Aqua, Panthenol, Glycerin, Cannabis Sativa Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Cocos Nucifera Oil, Caprylic | Capric Triglycride, Polysorbate-80, Sorbitan Oleate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Tocopheryl Acetate, Caprae Lac Extract, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Gluconate, Phenoxyethanol, Carbomer, Triethanolamine, Ethylhexylglycerin, Parfum, Citric Acid GENTLEMAN Posilující pleťový krém 100 ml Aqua, Cetearyl Isononanoate, Isopropyl Myristate, Glyceryl Stearate, Hyalurinic Acid, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Phenoxyethanol, Propylen Glycol, Cetearyl Glucoside, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Parfum, Citrid Acid

Luxusní dárková kazeta pro správného gentlemana obsahuje:

  • balzám po holení
  • posilující krém
  • sprchový gel na vlasy a tělo 

Balzám po holení s obsahem allantoinu a aloe vera pro zklidnění a regeneraci po holení. Pokožku zanechává jemnou, hydratovanou a provoněnou přitažlivou vůní.

Posilující pleťový krém pro hydrataci a omlazení se lehce vstřebává, předchází tvorbě vrásek a dodává pleti hladkost. Díky vitamínu E a kyselině hyaluronové získá pleť pevnost a odolnost vůči příznakům únavy a stárnutí. Vhodný pro všechny typy pleti.

Sprchový gel 2v1 s neodolatelnou vůní pro čistotu a osvěžení celého těla i vlasů. Důkladně odstraňuje veškeré nečistoty, pokožku hydratuje a krásně provoní. Vhodný i pro citlivou pokožku.

 

Balzám po holení: 100 ml

Posilující krém: 100 ml

Sprchový gel 2v1: 200 ml 

Luxusní dárkové balení kosmetiky pro muže pro každodenní péči o pokožku a pleť . Objevte kouzlo hladké a vyživené pleti a pokožky a svěží vůně, která vydrží celý den. Dárková sada obsahuje: Balzám po holení Gentleman 100 ml Posilující krém Gentleman 100 ml Sprchový gel 2v1 Gentleman 200 ml

Produkt Vivaco Dárková kazeta Gentleman - balzám po holení, krém, sprchový gel #2728752 patří do skupiny produktů Parfémy - od značky VIVACO a je přizpůsoben .

Tento produkt naleznete ve skupině Pleťové krémy, je v nabídce značky VIVACO a je určen .

Produkt Vivaco Dárková kazeta Gentleman - balzám po holení, krém, sprchový gel #2728752 patří do skupiny produktů Parfémové vody, je v nabídce značky VIVACO a je navržen .

Produkt Vivaco Dárková kazeta Gentleman - balzám po holení, krém, sprchový gel #2728752 označuje EAN kód 8595635207853.

Vivaco Dárková kazeta Gentleman - balzám po holení, krém, sprchový gel - parametry produktu

Vivaco Dárková kazeta Gentleman - balzám po holení, krém, sprchový gel - historie ceny a dostupnosti

Vivaco Dárková kazeta Gentleman - balzám po holení, krém, sprchový gel - další zajímavé produkty

Vivaco Dárková kazeta Gentleman - balzám po holení, krém, sprchový gel - jak nakoupit nejvýhodnější?