Dámský sportovní crop top Iron Aesthetics Solid, zelený

Dámský sportovní crop top Iron Aesthetics Solid, zelený

Dámský sportovní crop top Iron Aesthetics Solid, zelený

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 489 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámský sportovní crop top Iron Aesthetics Solid, zelený - popis produktu

Sportovní bezešvý crop top Solid v zelené barvě a s dlouhým rukávem je ideálním oblečením pro aktivní životní styl a cvičení. Bezešvá konstrukce zajišťuje maximální komfort během cvičení. Je vyroben z elastického materiálu, který se přizpůsobí postavě a nebrání v pohybu. Materiál je zároveň prodyšný a odvádí vlhkost od těla, což zabraňuje přepocení. To je důležité pro pohodlí a optimální výkonnost během cvičení. Tento moderní a stylový design je vhodný nejen pro sportovní aktivity, ale také pro běžné nošení.

Produkt Dámský sportovní crop top Iron Aesthetics Solid, zelený lze nalézt mezi produkty ve skupině Dámská trička, je v nabídce značky Iron Aesthetics v nabídce e-shopu IronAesthetics.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dámské topy, vyrábí jej značka Iron Aesthetics, v nabídce prodejce IronAesthetics.cz.

Produkt Dámský sportovní crop top Iron Aesthetics Solid, zelený patří do skupiny produktů Dámská sportovní trička, patří pod značku Iron Aesthetics, naleznete ho u prodejce IronAesthetics.cz.

Dámský sportovní crop top Iron Aesthetics Solid, zelený - parametry produktu

Dámský sportovní crop top Iron Aesthetics Solid, zelený - historie ceny a dostupnosti

Dámský sportovní crop top Iron Aesthetics Solid, zelený - další zajímavé produkty

Dámský sportovní crop top Iron Aesthetics Solid, zelený - jak nakoupit nejvýhodnější?