Dámsky prívesok  Přívěsek Minikabelka Orion

Dámsky prívesok Přívěsek Minikabelka Orion "ČERNÁ" Zlatá

Dámsky prívesok  Přívěsek Minikabelka Orion

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámsky prívesok Přívěsek Minikabelka Orion "ČERNÁ" Zlatá - popis produktu

Zdokonal svůj styl s naším přívěskem ve tvaru minikabelky, který rozzáří každou kabelku. Tento malý, ale výrazný přívěsek nejen přidává sofistikovaný nádech tvému ​​vzhledu, ale je i praktický – minikabelka se dá otevřít a poslouží k uschování drobných předmětů jako například mince. Tvoje kabelka se tak stane nejen praktickým, ale i nápaditým módním doplňkem, který oživí každý tvůj outfit.Objev tento stylový přívěsek z kolekce Orion, který je nedílnou součástí tvého jedinečného stylu se značkou Dajana Rodriguez! Přívěsek Minikabelka Orion s typickým černým lakem dané kolekce a zlatým ražením loga je praktický a elegantní doplněk, který můžeš nosit na své kabelce, batohu nebo na klíči od auta. Staň se součástí světa Dajany Rodriguez a vyjádři svůj zvláštní styl s tímto úžasným přívěskem!

Produkt Dámsky prívesok Přívěsek Minikabelka Orion "ČERNÁ" Zlatá patří do skupiny produktů Dámské kabelky, je v nabídce značky Dajana Rodriguez, barevné provedení je černá, materiál je Pravá kůže v nabídce e-shopu Dajanarodriguez.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zlaté přívěsky, vyrábí jej značka Dajana Rodriguez, v barvě černá, materiálové provedení je Pravá kůže, naleznete jej v e-shopu Dajanarodriguez.cz.

Dámsky prívesok Přívěsek Minikabelka Orion "ČERNÁ" Zlatá - parametry produktu

BarvaČerná
MateriálPravá kůže
KategoriePřívěsky, Kabelky, Dámské kabelky, Zlaté přívěsky
ZnačkaDajana Rodriguez
Barvačerná
MateriálPravá kůže
E-shopDajanarodriguez.cz

Dámsky prívesok Přívěsek Minikabelka Orion "ČERNÁ" Zlatá - historie ceny a dostupnosti

Dámsky prívesok Přívěsek Minikabelka Orion "ČERNÁ" Zlatá - další zajímavé produkty

Dámsky prívesok Přívěsek Minikabelka Orion "ČERNÁ" Zlatá - jak nakoupit nejvýhodnější?