Dámská zimní bunda Nordblanc Vernal NBWJL7723_CRN

Dámská zimní bunda Nordblanc Vernal NBWJL7723_CRN

Dámská zimní bunda Nordblanc Vernal NBWJL7723_CRN

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámská zimní bunda Nordblanc Vernal NBWJL7723_CRN - popis produktu

Dámská zimní bunda Nordblanc Vernal NBWJL7723_CRN Dámská zimní bunda NORDBLANC VERNAL ze strečového materiálu TERATEX® 10000. Bunda NORDBLANC VERNAL je jednoduchá funkční bunda pro zimní počasí. Měkký strečový materiál nijak neomezuje v pohybu a je dostatečně odolný. Bunda je vhodná především na běžné nošení, do města a podobné nenáročné aktivity. TERATEX® 10000 s membránou nabízí výbornou nepromokavost. Tepelně izolační výplň FURTHERM® zajistí ideální teplotní komfort. Benefity: Odolné proti větru Odolá i silným náporům větru a udrží vás v pohodlí i ve vypjatých povětrnostních podmínkách a náročných situacích. Voděodolné Odolnost vůči vodě vás ochrání proti proměnlivému počasí, udrží vás v suchu a dovolí vám naplno prožít sílu okamžiku. Prodyšné Pomáhá regulovat vaši tělesnou teplotu a zajisití dokonalý teplotní komfort za jakéhokoliv počasí. Duté vlákno Zajistí vám maximální tepelný komfort a v náročných povětrnostních podmínkách dokáže akumulovat teplo, které lidské tělo vydává. Elastické Pružná látka umožňuje volnost pohybu a maximální komfort při jakékoliv aktivitě. nepromokavé zipysystém bederního pásudvojitý ruká Bundy » Zimní bundy » Dámská zimní bunda Nordblanc Vernal NBWJL7723_CRN

Produkt Dámská zimní bunda Nordblanc Vernal NBWJL7723_CRN patří do skupiny produktů Zimní bundy, patří pod značku Nordblanc, velikost je 44.

Tento produkt se nachází v kategorii Dámské bundy, patří značce Nordblanc, velikost odpovídá označení 44.

Dámská zimní bunda Nordblanc Vernal NBWJL7723_CRN - parametry produktu

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
KategorieBundy, Zimní bundy, Dámské bundy
ZnačkaNordblanc
Velikost44

Dámská zimní bunda Nordblanc Vernal NBWJL7723_CRN - historie ceny a dostupnosti

Dámská zimní bunda Nordblanc Vernal NBWJL7723_CRN - další zajímavé produkty

Dámská zimní bunda Nordblanc Vernal NBWJL7723_CRN - jak nakoupit nejvýhodnější?