Dámská zimní bunda Nordblanc Cagey NBWJL7315_TYM

Dámská zimní bunda Nordblanc Cagey NBWJL7315_TYM

Dámská zimní bunda Nordblanc Cagey NBWJL7315_TYM

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 770 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámská zimní bunda Nordblanc Cagey NBWJL7315_TYM - popis produktu

Dámská zimní bunda Nordblanc Cagey NBWJL7315_TYM Zimní nepromokavá bunda je vyplněná tepelně izolační výplní FURTHERM®, která udržuje tělo v teple a zaručuje potřebný teplotní komfort. Oceníte ji zejména při běžném nošení do města, na procházky zimní přírodou a podobně. Benefity     Vodoodpudivé     Chrání povrch před průnikem vody a odpuzuje vlhkost vzduchu.     Duté vlákno     Zajistí vám maximální tepelný komfort a v náročných povětrnostních podmínkách dokáže akumulovat teplo, které lidské tělo vydává.     Odolné proti větru     Odolá i silným náporům větru a udrží vás v pohodlí i ve vypjatých povětrnostních podmínkách a náročných situacích. Výbava     dvojitý rukáv     odepínací kožešinový límec     systém bederního pásu Materiály a údržbaSvrchní materiál: 100% polyesterVýplň: 100% polyesterPodšívka: 100% polyesterPro udržení životnosti sportovního a technického oblečení je potřeba dbát na správnou péči, která se odvíjí především od typu a vlastností materiálu, ze kterého je produkt vyroben. Technologie    FURTHERM®    Prodyšná tepelně izolační výplň. Udržuje tělo v teple a komfortu. Ve vypjatých povětrnostních podmínkách akumuluje tělesné teplo, které později opět uvolňuje zpět, čímž pomáhá udržovat potřebnou teplotu těla. Zaručuje komfort a pohodlí při veškerých aktivitách. Bundy » Zimní bundy » Dámská zimní bunda Nordblanc Cagey NBWJL7315_TYM

Tento produkt naleznete ve skupině Zimní bundy, patří pod značku Nordblanc, velikost je 44 v nabídce e-shopu Gamisport.cz.

Produkt Dámská zimní bunda Nordblanc Cagey NBWJL7315_TYM patří do skupiny produktů Dámské bundy, patří značce Nordblanc, velikost odpovídá označení 44, naleznete jej v e-shopu Gamisport.cz.

Dámská zimní bunda Nordblanc Cagey NBWJL7315_TYM - parametry produktu

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
KategorieBundy, Zimní bundy, Dámské bundy
ZnačkaNordblanc
Velikost44
E-shopGamisport.cz

Dámská zimní bunda Nordblanc Cagey NBWJL7315_TYM - historie ceny a dostupnosti

Dámská zimní bunda Nordblanc Cagey NBWJL7315_TYM - další zajímavé produkty

Dámská zimní bunda Nordblanc Cagey NBWJL7315_TYM - jak nakoupit nejvýhodnější?