Dámská sportovní bunda Nordblanc Devided vínová NBWJL7528_PLU

Dámská sportovní bunda Nordblanc Devided vínová NBWJL7528_PLU

Dámská sportovní bunda Nordblanc Devided vínová NBWJL7528_PLU

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 036 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámská sportovní bunda Nordblanc Devided vínová NBWJL7528_PLU - popis produktu

Dámská sportovní bunda Nordblanc Devided vínová NBWJL7528_PLU Dámská zimní bunda NORDBLANC DEVIDED ze strečového materiálu TERATEX® 10000.Bunda NORDBLANC DEVIDED je jednoduchá funkční bunda pro zimní počasí. Měkký strečový materiál nijak neomezuje v pohybu a je dostatečně odolný. Bunda je vhodná především na běžné nošení, do města a podobné nenáročné aktivity. TERATEX® 10000 s membránou nabízí výbornou nepromokavost. Tepelně izolační výplň FURTHERM® zajistí ideální teplotní komfort.Odolné proti větru    Odolá i silným náporům větru a udrží vás v pohodlí i ve vypjatých povětrnostních podmínkách a náročných situacích.    Voděodolné    Odolnost vůči vodě vás ochrání proti proměnlivému počasí, udrží vás v suchu a dovolí vám naplno prožít sílu okamžiku.   Prodyšné    Pomáhá regulovat vaši tělesnou teplotu a zajistí dokonalý teplotní komfort za jakéhokoliv počasí.    Duté vlákno    Zajistí vám maximální tepelný komfort a v náročných povětrnostních podmínkách dokáže akumulovat teplo, které lidské tělo vydává.  Elastické    Pružná látka umožňuje volnost pohybu a maximální komfort při jakékoliv aktivitě.     TERATEX® 10000ELP Core    Membrány označené ELP jsou specificky optimalizované pro ženskou potřebu teplotní regulace. Střední varianta špičkové řady funkčních úprav materiálů od NORDBLANC. Nepromokavý materiál, který odpuzuje vodu z povrchu látky, současně poskytuje potřebné hodnoty nepromokavosti, prodyšnosti a eliminuje průnik nárazového větru. Produkt z tohoto materiálu je vhodný pro běžné sportovní aktivity a každodenní použití.    FURTHERM®    Prodyšná tepelně izolační výplň. Udržuje tělo v teple a komfortu. Ve vypjatých povětrnostních podmínkách akumuluje tělesné teplo, které později opět uvolňuje zpět, čímž pomáhá udržovat potřebnou teplotu těla. Zaručuje komfort a pohodlí při veškerých aktivitách. Bundy » Zimní bundy » Dámská sportovní bunda Nordblanc Devided vínová NBWJL7528_PLU

Tento produkt naleznete ve skupině Zimní bundy, patří pod značku Nordblanc, velikost je 44 v nabídce e-shopu Gamisport.cz.

Produkt Dámská sportovní bunda Nordblanc Devided vínová NBWJL7528_PLU patří do skupiny produktů Dámské bundy, patří značce Nordblanc, velikost odpovídá označení 44, naleznete jej v e-shopu Gamisport.cz.

Dámská sportovní bunda Nordblanc Devided vínová NBWJL7528_PLU - parametry produktu

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
IntrastatPánské bundy-1,20-62104000
KategorieBundy, Zimní bundy, Dámské bundy
ZnačkaNordblanc
Velikost44
E-shopGamisport.cz

Dámská sportovní bunda Nordblanc Devided vínová NBWJL7528_PLU - historie ceny a dostupnosti

Dámská sportovní bunda Nordblanc Devided vínová NBWJL7528_PLU - další zajímavé produkty

Dámská sportovní bunda Nordblanc Devided vínová NBWJL7528_PLU - jak nakoupit nejvýhodnější?