MALFINI Dámská polokošile Pique Polo černá XXL

MALFINI Dámská polokošile Pique Polo černá XXL

MALFINI Dámská polokošile Pique Polo černá XXL

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 335 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

MALFINI Dámská polokošile Pique Polo černá XXL - popis produktu

Sportovně elegantní polokošile jsou všestranným kouskem do vašeho šatníku. Jsou vhodné pro gastronomický, potravinářský či farmaceutický průmysl. V bílé, ale i jakékoli jiné barvě s nimi zazáříte i během běžného dne. Dostupné velikosti XS-3XL Materiál: 65% bavlna, 35% polyester 200 g/m²

Tento produkt naleznete ve skupině Pánská trička, je v nabídce značky MALFINI, barevné provedení je černá, materiál je 35% bavlna, 65% polyester v nabídce e-shopu Profikuchar.cz.

Produkt MALFINI Dámská polokošile Pique Polo černá XXL patří do skupiny produktů Dámská trička, je v nabídce značky MALFINI, barevné provedení je černá, materiál je 35% bavlna, 65% polyester v nabídce e-shopu Profikuchar.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Polo trička, patří pod značku MALFINI, barevné provedení je černá, materiálové složení 35% bavlna, 65% polyester v nabídce e-shopu Profikuchar.cz.

MALFINI Dámská polokošile Pique Polo černá XXL - parametry produktu

Záruční doba24 měsíců
Materiál65% polyester/ 35% bavlna
Barvačerná
Délka rukávuKrátký rukáv
velikost oblečeníXXL
KategorieTričko, Trička, Pánská trička, Dámská trička, Polo trička, Pánské polokošile, Dámská sportovní trička, Dámské polokošile
ZnačkaMALFINI
Barvačerná
Materiál35% bavlna, 65% polyester
E-shopProfikuchar.cz

MALFINI Dámská polokošile Pique Polo černá XXL - historie ceny a dostupnosti

MALFINI Dámská polokošile Pique Polo černá XXL - další zajímavé produkty

MALFINI Dámská polokošile Pique Polo černá XXL - jak nakoupit nejvýhodnější?