Dámská lyžařská bunda Nordblanc Separated NBWJL7744_ZEU

Dámská lyžařská bunda Nordblanc Separated NBWJL7744_ZEU

Dámská lyžařská bunda Nordblanc Separated NBWJL7744_ZEU

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámská lyžařská bunda Nordblanc Separated NBWJL7744_ZEU - popis produktu

Dámská lyžařská bunda Nordblanc Separated NBWJL7744_ZEU Dámská propracovaná lyžařská bunda NORDBLANC SEPARATED ze strečového materiálu TERATEX® X20000. Lyžařská bunda NORDBLANC SEPARATED ze strečového materiálu TERATEX® X20000 s membránou je vysoce nepromokavá. I při veliké nepřízni počasí vás bunda ochrání před promoknutím a tepelně izolační výplň FURTHERM® zajistí ideální teplotní komfort. Vnitřní kapsy, kapsa na skipass na rukávu a další drobnosti dělají z této bundy ideální bundu na lyžování jakéhokoliv druhu. Moderní design předurčuje bundu i k městskému použití. Přes přiléhavé rukávové elastické dvojité manžety a vylepšený bederní pás neprojde jediná vločka sněhu. Kapuci lze odepnout a různě nastavovat ve 4 směrech tak, aby vám perfektně sedla. BENEFITY LEPENÉ ŠVY Aplikací vysokou teplotou lepené pásky dosáhneme 100% zacelení děr, které vznikají po průniku jehly při šití. Tím se výrobek stává plně nepromokavý, i v místech takto podlepených švů. ELASTICKÉ Pružná látka umožňuje volnost pohybu a maximální komfort při jakékoliv aktivitě. DUTÉ VLÁKNO Zajistí vám maximální tepelný komfort a v náročných povětrnostních podmínkách dokáže akumulovat teplo, které lidské tělo vydává. PRODYŠNÉ Pomáhá regulovat vaši tělesnou teplotu a zajistí dokonalý teplotní komfort za jakéhokoliv počasí. VODĚODOLNÉ Odolnost vůči vodě vás ochrání proti proměnlivému počasí, udrží vás v suchu a dovolí vám naplno prožít sílu okamžiku.. Technologie: TERATEX® 20000ELP Membrane Core Membrány označené ELP jsou specificky optimalizované pro ženskou potřebu teplotní regulace. Dokonalý membránový materiál vyniká extrémní nepromokavostí a prodyšností. Nekompromisní funkce materiálu a super vodoodpudivost chrání před výkyvy extrémního počasí. Inteligentní funkce prodyšnosti nabízí cirkulaci tepla za jakéhokoli počasí. Produkt z tohoto materiálu je určen pro velmi náročné outdoorové vyžití a především extrémní sportovní aktivity. FURTHERM® Prodyšná tepelně izolační výplň. Udržuje tělo v teple a komfortu. Ve vypjatých povětrnostních podmínkách akumuluje tělesné teplo, které později opět uvolňuje zpět, čímž pomáhá udržovat potřebnou teplotu těla. Materiály: Svrchní materiál: 100% polyester - TERATEX® 20000 ELP membrane core, vodní sloupec 20 000 mm, prodyšnost 20 000 g Výplň: 100% polyester Podšívka: 100% polyester Bundy » Zimní bundy » Dámská lyžařská bunda Nordblanc Separated NBWJL7744_ZEU

Produkt Dámská lyžařská bunda Nordblanc Separated NBWJL7744_ZEU patří do skupiny produktů Zimní bundy, patří pod značku Nordblanc, velikost je 44.

Tento produkt naleznete ve skupině Dámské bundy, patří značce Nordblanc, velikost odpovídá označení 44.

Dámská lyžařská bunda Nordblanc Separated NBWJL7744_ZEU - parametry produktu

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
KategorieBundy, Zimní bundy, Dámské bundy
ZnačkaNordblanc
Velikost44

Dámská lyžařská bunda Nordblanc Separated NBWJL7744_ZEU - historie ceny a dostupnosti

Dámská lyžařská bunda Nordblanc Separated NBWJL7744_ZEU - další zajímavé produkty

Dámská lyžařská bunda Nordblanc Separated NBWJL7744_ZEU - jak nakoupit nejvýhodnější?