Dámská lyžařská bunda Nordblanc Deem NBWSL7321_PLM

Dámská lyžařská bunda Nordblanc Deem NBWSL7321_PLM

Dámská lyžařská bunda Nordblanc Deem NBWSL7321_PLM

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 146 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámská lyžařská bunda Nordblanc Deem NBWSL7321_PLM - popis produktu

Dámská lyžařská bunda Nordblanc Deem NBWSL7321_PLM Zateplená softshellová bunda je vyrobená z kvalitního třívrstvého membránového materiálu SOFTSHIELD®10000 se silnějším fleecem. Fleece disponuje dokonalou termoizolací a podporuje silnou větruvzdornost této bundy. Je vybavená bederním pásem, který zabraňuje ofouknutí zad a průniku studeného sněhu na záda v případě neplánovaného pádu do sněhu. Nabízí ochranu jako klasická nepromokavá bunda, ale je díky strečovému materiálu pohodlnější. Vyniká větruvzdorností. Je perfektně zpracovaná a s předformovanými rukávy vám perfektně sedne. Zimní softshell se hodí jak na lyžování, tak na běžné nošení. BENEFITY ELASTICKÉ Pružná látka umožňuje volnost pohybu a maximální komfort při jakékoliv aktivitě. PRODYŠNÉ Pomáhá regulovat vaši tělesnou teplotu a zajistí dokonalý teplotní komfort za jakéhokoliv počasí. VODĚODOLNÉ Odolnost vůči vodě vás ochrání proti proměnlivému počasí, udrží vás v suchu a dovolí vám naplno prožít sílu okamžiku. ODOLNÉ PROTI VĚTRU Odolá i silným náporům větru a udrží vás v pohodlí i ve vypjatých povětrnostních podmínkách a náročných situacích. VÝBAVA nepromokavé zipysystém bederního pásu MATERIÁLY A ÚDRŽBA Materiál: 100% polyester - SOFTSHIELD® 10000, vodní sloupec 10 000 mm, prodyšnost 10 000 g Pro udržení životnosti sportovního a technického oblečení je potřeba dbát na správnou péči, která se odvíjí především od typu a vlastností materiálu, ze kterého je produkt vyroben. SOFTSHIELD® TERATEX® 10000 Funkční outdoorový materiál pro náročné outdoorové aktivity. Jeho hlavními přednostmi je pružnost, termoizolace, skvělá větruvzdornost a voděodolnost a zároveň dokonalá prodyšnost. Materiál je tvořen třívrstvým laminátem, kde vhodnou kombinací materiálů vznikne lehký, měkký elastický softshell s výbornou termoizolací. Bundy » Zimní bundy » Dámská lyžařská bunda Nordblanc Deem NBWSL7321_PLM

Produkt Dámská lyžařská bunda Nordblanc Deem NBWSL7321_PLM patří do skupiny produktů Zimní bundy, patří pod značku Nordblanc, velikost je 44.

Tento produkt naleznete ve skupině Dámské bundy, patří značce Nordblanc, velikost odpovídá označení 44.

Dámská lyžařská bunda Nordblanc Deem NBWSL7321_PLM - parametry produktu

Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
KategorieBundy, Zimní bundy, Dámské bundy
ZnačkaNordblanc
Velikost44

Dámská lyžařská bunda Nordblanc Deem NBWSL7321_PLM - historie ceny a dostupnosti

Dámská lyžařská bunda Nordblanc Deem NBWSL7321_PLM - další zajímavé produkty

Dámská lyžařská bunda Nordblanc Deem NBWSL7321_PLM - jak nakoupit nejvýhodnější?