Dámská kabelka na rameno Nicole Orion

Dámská kabelka na rameno Nicole Orion "ČERNÁ"

Dámská kabelka na rameno Nicole Orion

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 7 375 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámská kabelka na rameno Nicole Orion "ČERNÁ" - popis produktu

Jako stvořená pro milovnice velkých kabelek. Nicole vám bude dokonalou přítelkyní. Kabelka s velkorysým vnitřním prostorem nabízí tři oddělení, do kterých se šikovně vejde peněženka, cardholder, kosmetická taštička a ještě mnohem více. Zároveň zůstává nesmírně stylovým doplňkem, který ozvláštní každý outfit do chladných dní.Černá kabelka je nesmrtelná klasika. Každá žena jednu potřebuje a touží ji mít jinou než ostatní. Originální detaily na černé kůži nabízí nekonečné možnosti stylů. Kolekce kabelek Orion, to je nadčasová elegance podle nových pravidel. Které dovolíte na Vás zazářit?  Praktickou stránku prostorné kabelky vkusně doplňuje černá výšivka a efekt vystouplých částí. Kožený popruh v kombinaci se zlatým řetízkem dodává Nicole v kolekci Orion ten správný šmrnc.

Produkt Dámská kabelka na rameno Nicole Orion "ČERNÁ" lze nalézt mezi produkty ve skupině Dámské kabelky, je v nabídce značky Dajana Rodriguez, velikost odpovídá označení 36 x 29.5 x 16, barevné provedení je černá, materiál je Pravá kůže v nabídce e-shopu Dajanarodriguez.cz.

Dámská kabelka na rameno Nicole Orion "ČERNÁ" - parametry produktu

BarvaČerná
VelikostČerná
MateriálPravá kůže
KategorieKabelky, Dámské kabelky
ZnačkaDajana Rodriguez
Velikost36 x 29.5 x 16
Barvačerná
MateriálPravá kůže
E-shopDajanarodriguez.cz

Dámská kabelka na rameno Nicole Orion "ČERNÁ" - historie ceny a dostupnosti

Dámská kabelka na rameno Nicole Orion "ČERNÁ" - další zajímavé produkty

Dámská kabelka na rameno Nicole Orion "ČERNÁ" - jak nakoupit nejvýhodnější?