Dámská crossbody kabelka EMA PRIMA

Dámská crossbody kabelka EMA PRIMA "LAMB"

Dámská crossbody kabelka EMA PRIMA

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 5 375 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámská crossbody kabelka EMA PRIMA "LAMB" - popis produktu

Středně velká, přímo rozkošná kabelka, která se hodí jak na běžné nošení tak i na společenské příležitosti.Elegantní extravagance bledé béžové kůže ve spojení s výšivkami. Historie Přetavená do dnešních trendů a módních designů. 'Dovolte si být jiné - oslnivé, žiarte všude, kde se pohnete!' Vyšívaná kabelka z nové kolekce PRIMAVERA je šperkem, díky kterému vyniknete v davu i v ležérním tričku a denimových kalhotách. Inspirací a nosným prvkem jsou nástěnné koberce s tkanými vzory - gobelíny ze 17. století.

Tento produkt se nachází v kategorii Dámské kabelky, je v nabídce značky Dajana Rodriguez, velikost odpovídá označení 23 x 20 x 7, barevné provedení je béžová, materiál je Pravá kůže.

Produkt Dámská crossbody kabelka EMA PRIMA "LAMB" lze nalézt mezi produkty ve skupině Crossbody kabelky, patří pod značku Dajana Rodriguez, ve velikosti 23 x 20 x 7, barevné provedení je béžová, materiálové složení Pravá kůže.

Tento produkt naleznete ve skupině Dámské společenské kabelky od značky Dajana Rodriguez, velikost odpovídá označení 23 x 20 x 7, barevná varianta je béžová, materiálové složení Pravá kůže.

Dámská crossbody kabelka EMA PRIMA "LAMB" - parametry produktu

BarvaBéžová
VelikostBéžová
MateriálPravá kůže
KategorieKabelky, Dámské kabelky, Crossbody, Crossbody kabelky, Dámské společenské kabelky
ZnačkaDajana Rodriguez
Velikost23 x 20 x 7
Barvabéžová
MateriálPravá kůže

Dámská crossbody kabelka EMA PRIMA "LAMB" - historie ceny a dostupnosti

Dámská crossbody kabelka EMA PRIMA "LAMB" - další zajímavé produkty

Dámská crossbody kabelka EMA PRIMA "LAMB" - jak nakoupit nejvýhodnější?