Quercetti Stavebnice pro nejmenší Daisy Orsetti

Quercetti Stavebnice pro nejmenší Daisy Orsetti

Quercetti Stavebnice pro nejmenší Daisy Orsetti

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 219 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Quercetti Stavebnice pro nejmenší Daisy Orsetti - popis produktu

Didaktická hračka Daisy Orsetti :Daisy Orsetti je špičková stavebnice, která vaše děti nikdy neomrzí. Stavebnice je navržena tak, aby rozvíjela fantazii, kreativitu, kombinační dovednosti dětí již od jednoho roku. Při skládání různých řetězů a tvarů si děti dokonale posilují motorické schopnosti, vizuální i manuální koordinaci a učí se rozpoznávat barvy i tvary. Jednotlivé dílky jsou vyrobeny z kvalitního plastu, takže je můžete bez problémů využívat pro každodenní hraní. Sada obsahuje 10 dílků ve tvaru medvídka. Dílky lze kombinovat s dalšími stavebnicemi Daisy.Parametry a specifikace:Materiál:kvalitní plastPočet dílků:10Doporučený věk:od 1 rokuHračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Medvídek Daisy jako tvář jednotlivých dílků, které si do sebe děti mohou zapojovat a následně odpojovat. Dílky jsou snadno omyvatelné a jsou zaoblenými okraji pro děti bezpečné.

Přednosti:

  • učí rozpoznávat tvary a barvy
  • trénuje jemnou motoriku a vizuální vnímání

Kupte malým dětem Daisy Orsetti!

Vhodné pro děti od 12 měsíců Materiál: plast Počet dílů: 10 Země původu: Itálie

Produkt Quercetti Stavebnice pro nejmenší Daisy Orsetti lze nalézt mezi produkty ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku Quercetti, v nabídce prodejce Alza.cz, 4kids.cz a je přizpůsoben unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině Didaktické hračky, patří značce Quercetti, naleznete ho u prodejce Alza.cz, 4kids.cz a je určen unisex.

Produkt Quercetti Stavebnice pro nejmenší Daisy Orsetti popisuje EAN kód 8007905040072.

Quercetti Stavebnice pro nejmenší Daisy Orsetti - parametry produktu

Quercetti Stavebnice pro nejmenší Daisy Orsetti - historie ceny a dostupnosti

Quercetti Stavebnice pro nejmenší Daisy Orsetti - další zajímavé produkty

Quercetti Stavebnice pro nejmenší Daisy Orsetti - jak nakoupit nejvýhodnější?