Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Country Life Kakaové boby nepražené celé BIO 100 g Kakaové boby jsou vlastně 100% kakao, takže jich nikdy nespotřebujete tolik, jako běžné dostupného obyčejného kakaa. Pro zahnání hladu se dají jíst i samotné. Rychle zasytí a vy tak můžete odehnat chuť na sladké. Při prvním ochutnání je jejich chuť silně hořká, což vás může překvapit. Při dalších soustech si ale tuto nezvyklou chuť snadno oblíbíte. Kakaové boby jsou sušené plody kakaovníku, který pochází z tropické oblasti Jižní Ameriky, kde byl pěstován již v 5. století. Díky Španělům se kakaové boby dostaly do Evropy a už v 16. století se staly oblíbenou surovinou. Využití: na posypání - boby posypte hotové moučníky, ovocné saláty nebo si je přidejte do oblíbené kaše či jogurtu domácí čokoláda - na přípravu domácí čokoládu budete potřebovat jen boby a třtinový cukr, kakaové boby 5 minut opražte na pánvi, ještě teplé je dejte do mixéru a mixujte, přidejte cukr a mixujte, dokud se neuvolní kakaové máslo a směs nezíská hladkou konzistenci, na plech čokoládu vylijte do požadovaného tvaru, nakonec můžete ještě teplou čokoládu posypat třeba oříšky nebo sušeným ovocem nápoje - boby se dají přidat i do čerstvého smoothie při mixování omáčky - rozmixované a krátce opražené kakaové boby můžete použít pro výrobu slané omáčky, její základ tvoří osmažená cibulka, česnek, tymián a chilli, poté se přidává čokoláda a nakonec vývar, vše provařte 7 minut a dochuťte solí a pepřem mexická kuchyně - v mexických receptech se čokoládu z bobů hojně využívá i ve slaných pokrmech, přidává se většinou v malých dávkách společně s kořením dezerty - rozmixované boby můžete využít ve vašich klasických sladkých receptech místo běžného kakaa Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Složení: Kakaové boby celé*. *produkt kontrolovaného ekologického hospodářství Kakaové boby jsou typické nahořklou chutí, kterou si rychle oblíbíte. Chutnají dobře samotné i zapracované do dezertů.
Produkt Country Life Kakaové boby nepražené celé BIO 100 g je označen EAN kódem 8595016504496.
Kategorie | Čokoláda, Čokolády, Kakao |
EAN | 8595016504496 |
BIO RAW nepražené kakaové nibsy | Kvalitní kakaové boby vypěstované v Peru v souladu s přírodou a v RAW kvalitě. To je hudba pro uši, ale zejména slast pro chuťové pohárky. Díky šetrnému zpracování kakaových bobů si zachovávají velké množství živin a jejich chuť je
BIO RAW nepražené kakaové nibsy | Kvalitní kakaové boby vypěstované v Peru v souladu s přírodou a v RAW kvalitě. To je hudba pro uši, ale zejména slast pro chuťové pohárky. Díky šetrnému zpracování kakaových bobů si zachovávají velké množství živin a jejich chuť je
BIO RAW nepražené kakaové nibsy | Kvalitní kakaové boby vypěstované v Peru v souladu s přírodou a v RAW kvalitě. To je hudba pro uši, ale zejména slast pro chuťové pohárky. Díky šetrnému zpracování kakaových bobů si zachovávají velké množství živin a jejich chuť je
kakaové nibsy | Kakaové boby patří již dlouhá staletí mezi superpotraviny díky obsaženým prospěšným živinám pro lidské tělo. Skvěle se hodí do pečení jako náhražka kakaa a protože jde o čistý produkt s výraznou chutí, k docílení požadované chutě jich stačí málo
kakaové nibsy | Kakaové boby patří již dlouhá staletí mezi superpotraviny díky obsaženým prospěšným živinám pro lidské tělo. Skvěle se hodí do pečení jako náhražka kakaa a protože jde o čistý produkt s výraznou chutí, k docílení požadované chutě jich stačí málo
kakaové nibsy | Kakaové boby patří již dlouhá staletí mezi superpotraviny díky obsaženým prospěšným živinám pro lidské tělo. Skvěle se hodí do pečení jako náhražka kakaa a protože jde o čistý produkt s výraznou chutí, k docílení požadované chutě jich stačí málo
Tmavá excelentní čokoláda BIO 70% | Základem této čokolády jsou kvalitní kakaové boby pěstované v kontrolovaném ekologickém zemědělství. Chuť excelentní tmavé čokolády je jemná, přesto výrazně kakaová. Čokoláda je jen decentně doslazena kvalitním třtinovým cukrem,
Tmavá excelentní čokoláda BIO 70% | Základem této čokolády jsou kvalitní kakaové boby pěstované v kontrolovaném ekologickém zemědělství. Chuť excelentní tmavé čokolády je jemná, přesto výrazně kakaová. Čokoláda je jen decentně doslazena kvalitním třtinovým cukrem,
100% čokoláda z kakaových bobů trinitario - Tree to Bar / Bean to Bar | Klenot mezi čokoládami, který v sobě ukrývá nejen neobyčejnou chuť, ale i příběh o vášni, tradici a jedinečnosti. Tato čokoláda je výsledkem pečlivé práce vášnivého kostarického farmáře, který se
100% čokoláda z kakaových bobů trinitario - Tree to Bar / Bean to Bar | Klenot mezi čokoládami, který v sobě ukrývá nejen neobyčejnou chuť, ale i příběh o vášni, tradici a jedinečnosti. Tato čokoláda je výsledkem pečlivé práce vášnivého kostarického farmáře, který se
100% čokoláda z kakaových bobů trinitario - Tree to Bar / Bean to Bar | Klenot mezi čokoládami, který v sobě ukrývá nejen neobyčejnou chuť, ale i příběh o vášni, tradici a jedinečnosti. Tato čokoláda je výsledkem pečlivé práce vášnivého kostarického farmáře, který se
BIO Kakaové máslo pecičky | Jedná se o jeden z nejstabilnějších tuků, protože obsahuje vhodné antioxidanty, které zabraňují žluknutí a proto je u kakaového másla možné, že vydrží dva až pět let bez výrazné změny struktury. Zároveň je díky tomu vhodné na smažení a
BIO Kakaové máslo pecičky | Jedná se o jeden z nejstabilnějších tuků, protože obsahuje vhodné antioxidanty, které zabraňují žluknutí a proto je u kakaového másla možné, že vydrží dva až pět let bez výrazné změny struktury. Zároveň je díky tomu vhodné na smažení a
BIO Kakaové máslo pecičky | Jedná se o jeden z nejstabilnějších tuků, protože obsahuje vhodné antioxidanty, které zabraňují žluknutí a proto je u kakaového másla možné, že vydrží dva až pět let bez výrazné změny struktury. Zároveň je díky tomu vhodné na smažení a
kakaová hmota - 100% čokoláda | Vzpomeňte si na ten skvělý pocit, který máte, když se vám čokoláda rozplývá na jazyku. Proč si tento zážitek neprohloubit ještě víc? Zkuste si doma vyrobit kvalitní hořkou, mléčnou nebo bílou čokoládu, nebudete věřit, jak je to
kakaová hmota - 100% čokoláda | Vzpomeňte si na ten skvělý pocit, který máte, když se vám čokoláda rozplývá na jazyku. Proč si tento zážitek neprohloubit ještě víc? Zkuste si doma vyrobit kvalitní hořkou, mléčnou nebo bílou čokoládu, nebudete věřit, jak je to
kakaová hmota - 100% čokoláda | Vzpomeňte si na ten skvělý pocit, který máte, když se vám čokoláda rozplývá na jazyku. Proč si tento zážitek neprohloubit ještě víc? Zkuste si doma vyrobit kvalitní hořkou, mléčnou nebo bílou čokoládu, nebudete věřit, jak je to
Plantážní čokoláda Guatemala Grand Cru 65% | Kakaové boby odrůdy Trinitario pro výrobu této čokolády jsou pěstovány v Guatemale na území Alta Verapaz. Výjimečné prostředí, kde se v okolí nachází kardamom, eukalypty, káva či ananasy, přispívají k jedinečné chuti a vůni
Plantážní čokoláda Guatemala Grand Cru 65% | Kakaové boby odrůdy Trinitario pro výrobu této čokolády jsou pěstovány v Guatemale na území Alta Verapaz. Výjimečné prostředí, kde se v okolí nachází kardamom, eukalypty, káva či ananasy, přispívají k jedinečné chuti a vůni
bio bílá čokoláda s kousky pravé vanilky | Bílá čokoláda má svou barvu díky absenci kakaové hmoty. Ovšem co ji dodává chuť čokolády je kakaové máslo. Aby se jednalo o kvalitní bílou čokoládu, tak musí obsahovat min. 20% kakaového másla. Naše bílá čokoláda to splňuje
bio bílá čokoláda s kousky pravé vanilky | Bílá čokoláda má svou barvu díky absenci kakaové hmoty. Ovšem co ji dodává chuť čokolády je kakaové máslo. Aby se jednalo o kvalitní bílou čokoládu, tak musí obsahovat min. 20% kakaového másla. Naše bílá čokoláda to splňuje
BIO kakaový prášek 10-12% kakaového másla | Plody kakaovníku peruánští farmáři sklízí ručně a následně z nich vybírají kakaové boby. Ty jsou následně fermentovány, sušeny, dočištěny, nadrceny a pomocí lisu se z nich částečně odstraní kakaové máslo (tuk). Výsledek
BIO kakaový prášek 10-12% kakaového másla | Plody kakaovníku peruánští farmáři sklízí ručně a následně z nich vybírají kakaové boby. Ty jsou následně fermentovány, sušeny, dočištěny, nadrceny a pomocí lisu se z nich částečně odstraní kakaové máslo (tuk). Výsledek
BIO kakaový prášek 20-22% kakaového másla | Plody kakaovníku farmáři sklízí ručně a následně z nich vybírají kakaové boby. Ty jsou následně fermentovány, sušeny, dočištěny, nadrceny a pomocí lisu se z nich částečně odstraní kakaové máslo (tuk). | Výsledek se ještě