Concept RK4030 Rychlovarná konvice skleněná, 1,7 l

Concept RK4030 Rychlovarná konvice skleněná, 1,7 l

Concept RK4030 Rychlovarná konvice skleněná, 1,7 l

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 599 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Concept RK4030 Rychlovarná konvice skleněná, 1,7 l - popis produktu

Rychlovarná konvice skleněná, 1,7 l

Hledáte doplněk, který rozzáří vaši kuchyň? Skvělou volbou je konvice RK4030, která je opatřena přehledným vodoznakem a LED diodami, které ji modře podsvítí vždy, když je v provozu. Konvice je vyrobená z velmi pevného a zdravotně nezávadného skla. S objemem 1,7 l připravíte až 7 šálků na jedno naplnění, takže s ní obsloužíte i velkou rodinu. Optimálně tvarované ústí konvice vám zajistí pohodlné nalévání vody do šálků. Je opatřena jemným filtrem proti vodnímu kameni a díky širokému tělu ji můžete snadno vyčistit. Jednou z dalších výhod je plně otočný podstavec, na který můžete konvici postavit z jakéhokoliv úhlu. Konvička je vybavena dvojnásobným bezpečnostním systémem, díky kterému se automaticky vypne po dovaření vody nebo pokud ji sejmete z podstavce.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter. V případě notebooků, počítačů a dalších el. spotřebičů je vždy součástí balení napájecí adaptér/kabel.

Neuvěřitelně výkonná rychlovarná konvice Concept RK-4030 o objemu 1,7 litru s originální LED modře svíticí indikací provozu (tzv. Round LED lighting). Nabízí trojnásobný bezpečnostní systém a její moderní vzhled kombinující sklo a kov z ní činí jedinečný designový doplněk každé kuchyně. Vstupní střídavé napětí: 220 - 240 V

Tento produkt se nachází v kategorii Rychlovarné konvice od značky Concept, barevné provedení je stříbrná v nabídce e-shopu 4home.cz.

Produkt Concept RK4030 Rychlovarná konvice skleněná, 1,7 l lze nalézt mezi produkty ve skupině Skleněné rychlovarné konvice, je v nabídce značky Concept, barevné provedení je stříbrná, naleznete ho u prodejce 4home.cz.

Produkt Concept RK4030 Rychlovarná konvice skleněná, 1,7 l má EAN kód 8594049739400.

Concept RK4030 Rychlovarná konvice skleněná, 1,7 l - parametry produktu

Concept RK4030 Rychlovarná konvice skleněná, 1,7 l - historie ceny a dostupnosti

Concept RK4030 Rychlovarná konvice skleněná, 1,7 l - další zajímavé produkty

Concept RK4030 Rychlovarná konvice skleněná, 1,7 l - jak nakoupit nejvýhodnější?